Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Ha nem lehet ilyet majd kitörli valaki de gondoltam megkérdem mielőtt visszaküldeném. Van egy kabátom [link] még az M-is nagy lett, ha valakit érdekel akkor beszerzési áron 12.5-ért átadom.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Chuck Norris #11411 üzenetére
Uh, ez kékben de vagány lenne.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Lackooo84
nagyúr
Off(os)iceshoes . Rendeltem egy 43-as puma cipőt, a táblázatuk szerint az bth 28cm. Megjött ma a cipő, persze kicsi. Nézem a címkét, stimmel. Kiveszem a betétet, erre 27.5cm sincs... Írok nekik, erre nekem kéne visszaküldenem a saját költségemre (kb. 2000Ft), amikor hibás a cipő méretezése... Aztán még benyögték azt is, hogy nem vetik alá magukat a békéltetőnek... na innen sem kell többet vásárolni. Cipőt odaadom majd valakinek, aztán kapják be...
The Truth is out there...
-
kadet93
tag
Nem lehet, visszaküldés játszik csak. És szállítási költséget (se oda, se vissza) nem térítenek meg, csak a cipő árát. Ezt bele kell kalkulálni, ha valaki tőlük rendel
-
Studi
veterán
válasz Lackooo84 #11418 üzenetére
Csak olvasni kell, nem kell ezt túlgondolni...
"A centiméterben megadott méretek a gyártói méretek szerint lettek átváltva.Az Office Shoes nem tudja garantálni a méretek pontosságát, amennyiben bizonytalan és van rá lehetősége kérjük keresse fel valamelyik üzletünket a személyes felpróbáláshoz. Amennyiben a megrendelt termék mérete mégsem megfelelő, azt a vásárlástól való elállással és egy új rendelés leadásával tudja a megfelelő méretre cserélni."
-
windlord
őstag
Csak egy kerdes:
Ha visszaigazolnak egy vasarlast.
Rendelesed allapota megvaltozott.
Lassan kiallitjuk a szamlat es elkeszitjuk a csomagodat.Most megse kuldik ki, mert nem.
Lehet ezzel kezdeni valamit?
Van irgumburgum paragrafus erre?
Nyilvan csak kemenykedni szeretnek en is, hogy csak azert is...Wellensteyn teli kabat a story.
Amugy en meg kaptam a ket kuponnal, az asszony mar nem
Csecse cucc
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz Lackooo84 #11422 üzenetére
Ezért kell olyan helyről venni, ahol ingyen van a visszaküldés. Pl. ecipő
Normál boltban sem garantálják, hogy neked mindig a 43-as lesz jó, csak ott van lehetőséged másikat próbálni. Ha ez előre le is írják a honlapon, ahogy fent idézik, akkor le vannak védve. Bosszantó lehet, de nem tudsz belekötni.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Lackooo84
nagyúr
De nem figyeltél, én nem a számozásra mentem (az egyértelmű, hogy nem minden márkánál egyezik), hanem a bth-ra, az már legyen meg cm-ben, ami rá van írva, nem? Mondom nem lenne azzal baj, ha akkora a cipő, ami rá van írva, (mondjuk megvan a 28cm bth és az nem jó rám), és azért küldöm vissza, azt benyelem, az megint más szitu. De itt a baj az, hogy nem akkora méretű a cipő, mint amekkora méret rá van írva (nincs a 28cm közelében sem), nálam ez már hibás teljesítés kategória. Most egy cipőnél mégis mi számít, ha nem a méret? Az egy elég fontos paraméter, aminek egyeznie kell, ha én egy 28cm bth cipőt szeretnék, akkor ha azt árulnak, és a cipőre is az van írva, akkor legyen akkora. Vagy csak én látom rosszul?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Varoz
addikt
válasz Lackooo84 #11413 üzenetére
De a 43-as az 27.5cm, sose volt 28cm!
Értem én, hogy ott annyit írtak, de az is ott van, hogy Japán, gondolom ott megint máshogy számoznak. Bemész a Dechatlonba és le tudod mérni a lábadat, hogy hányas. Az enyém 27.5cm ami a 43-as számozásnak felel meg, kivétel nélkül a 43-as volt jó eddig.
"Nem, de ha van egy hibás, akkor vegyék vissza, és cseréljék ki. Mert én nyakamat teszem rá, hogy ez a cipő egy 42-es csak félre van címkézve."
Ja ezt meg most látom. Tévedésben vagy! Amit kaptál cipőt az biza 43-as! Csak gondolom neked 44-es a lábad.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Milan1995
csendes tag
Srácok, kellene egy kis segítség AY-vel kapcsolatban.
Hogy lehet az, hogy valamelyik régebbi rendelésem törlődik a rendszerükből? Történetesen az AY-n vásárolt air max 720-am ma elkezdett ereszteni és biztosan nem lyukadt ki. Megreklamálnám, de nem tudok mire hivatkozni. Valakinek valami ötlet?
Cipő dobozát most nem tudom megnézni... -
Solymi81
aktív tag
válasz Lackooo84 #11428 üzenetére
Egyáltalán nincs félrecímkézve a cipő, az úgy jó ahogy megadták, mert ez van a gyártónál is.
Csak egy példa, én vettem egy Nike futócipőt, aminél mint később kiderült, nem elég csak a cm-ert nézni.
Nekem a 42-42.5-es (26,5-27 cm) cipők a jók, viszont itt hiába néztem a cm-eket, nem adta ki. Tudom, mert 42-4.5-43-as cipőket is berendeltem, az utolsót (27.5cm) úgy, hogy előtte egy boltban fel tudtam próbálni, hogy valóban az jó.Ha összehasonlítod a kettő mérettáblázatot akkor látni fogod, hogy nem stimmelnek a cm-ek az adott számozásnál és az esetemben a Top4Runningos volt a megfelelő.
Egy Puma futócipőmnél a 42,5-esbe volt beleírva a 27,5 cm!
Nike mérettáblázat
Top4Running Nike gyártói mérettáblázatSzóval most is igaz a mondás, mielőtt veszel valamit fel kell próbálni, hogy biztos jó-e, mert csak a számozásra nem lehet 100%-ban hivatkozni, kivétel ha tudod, hogy abból a márkából/típusból az a megfelelő.
-
petipetya
nagyúr
válasz Solymi81 #11431 üzenetére
"mielőtt veszel valamit fel kell próbálni, hogy biztos jó-e"
Nem kötelező, én például utálok személyesen vásárolni, így inkább belakalkulálom azt is, hogy ha nem jó egy méret, akkor a visszaküldés költsége engem terhel - ami egyébként teljesen egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
jmuranyi
tag
kék columbia esőkabát, XXL,L,S:
https://www.aboutyou.hu/p/columbia/sportdzseki-ridge-gates-4993396
12990 HUF - kupon -
Mercutio_
félisten
Cropp-on 5 db-os boxeralsó 3k-ért, S-XL-ig minden méretben.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz storm3 #11449 üzenetére
Passz.
Szembejött, bedobtam.Croppról a 3k-s kabátot vettem csak, az rendben van, csak kár, hogy nulla a szellőzése, így nem szabad túlöltözni alatta.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest