Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Most vettem xiaomi telefont. 16 éve vettem utoljára telefont, de hozzá kell tenni, hogy ismerősök, barátok levedlett telefonjait el szoktam kunyerálni, szóval csak 10 éves lemaradásban voltam technológiailag. Mostanáig.
Igaz, hogy ontopikabb legyek: internet, google, xiaomi account, meg bármi hasonló az nem lesz rajta, és sim kártyát se fog látni soha. A kamerájának a minősége viszont olyan, amit más gyártó nem képes hozni még 5x annyi pénzért sem. Nekem meg főleg a kamerája miatt kellett, mert már ciki volt, amit a kaputelefon szintű telókkal csinálni tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it A TikTok mellett 5 másik kínai cég ellen tett adatvédelmi panaszt az osztrák Noyb.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- 2db Ubiquiti UniFi U-POE++ (EU) PoE injektor Bontatlan
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Check Point PB-10 Security Appliance pfSense/OPNsense kompatibilis hálózati eszköz
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest