Hirdetés
- lezso6: Kvaterner szégyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek.
Wikipedia:
Noyb - European Center for Digital Rights is a non-profit organization based in Vienna, Austria.
Vajon kihez vándorol akkor az a sok-sok megszerzett pénz a bünetésekből?
-
kilua
senior tag
"Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek. Kínai cégek ellen most először tett panaszt az osztrák Noyb"
Nem lehet egyszerű globálisan összekapcsolt platformot üzemeltetni úgy hogy minden európai adat kizárólag európában legyen kezelve, de ha nem lehetetlen akkor komoly büntetések után talán meglépik ezek a kínai és amerikai cégek.
-
Pikari
veterán
Most vettem xiaomi telefont. 16 éve vettem utoljára telefont, de hozzá kell tenni, hogy ismerősök, barátok levedlett telefonjait el szoktam kunyerálni, szóval csak 10 éves lemaradásban voltam technológiailag. Mostanáig.
Igaz, hogy ontopikabb legyek: internet, google, xiaomi account, meg bármi hasonló az nem lesz rajta, és sim kártyát se fog látni soha. A kamerájának a minősége viszont olyan, amit más gyártó nem képes hozni még 5x annyi pénzért sem. Nekem meg főleg a kamerája miatt kellett, mert már ciki volt, amit a kaputelefon szintű telókkal csinálni tudtam.
-
Helloklima
friss újonc
Adatok küldése Kínába? .. Sosem volt még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest