- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek.
Wikipedia:
Noyb - European Center for Digital Rights is a non-profit organization based in Vienna, Austria.
Vajon kihez vándorol akkor az a sok-sok megszerzett pénz a bünetésekből?Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
kilua
senior tag
"Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek. Kínai cégek ellen most először tett panaszt az osztrák Noyb"
Nem lehet egyszerű globálisan összekapcsolt platformot üzemeltetni úgy hogy minden európai adat kizárólag európában legyen kezelve, de ha nem lehetetlen akkor komoly büntetések után talán meglépik ezek a kínai és amerikai cégek.
-
Pikari
addikt
Most vettem xiaomi telefont. 16 éve vettem utoljára telefont, de hozzá kell tenni, hogy ismerősök, barátok levedlett telefonjait el szoktam kunyerálni, szóval csak 10 éves lemaradásban voltam technológiailag. Mostanáig.
Igaz, hogy ontopikabb legyek: internet, google, xiaomi account, meg bármi hasonló az nem lesz rajta, és sim kártyát se fog látni soha. A kamerájának a minősége viszont olyan, amit más gyártó nem képes hozni még 5x annyi pénzért sem. Nekem meg főleg a kamerája miatt kellett, mert már ciki volt, amit a kaputelefon szintű telókkal csinálni tudtam.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Helloklima
friss újonc
Adatok küldése Kínába? .. Sosem volt még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
it A TikTok mellett 5 másik kínai cég ellen tett adatvédelmi panaszt az osztrák Noyb.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest