Aktív témák

• seprence

csendes tag

válasz golyani #4 üzenetére

igen de a nyomatékot mibe tellik növelni? nagy lassítóáttétel úgyis kell, nem akarom 11k-val pörgetni a kereket ;]

Végülis a telj a lényeg. Ha lábbal hajtom akkor úgy tudom kb 300W az telj és 20-25-el lehet menni nem szélsőséges viszonyok között. Ezért is 300W ig akárki vezethet jármű, nem kell vezető engedély. Legyen a kis láncfűrsézmotorom 1.5kW, akkor 5ször nagyobb lesz a telj, bőven elég lesz, hogy nagyobb sebességgel tudjak, hosszabb távon haladni, mint lábbal...

a röpsúlyos vagy centrifugál ugyanaz, ki hogy hívja...

tudnám hova rakni, igen a csomagtartó nagyon jó ötlet, erre én is gondoltam. Kicsi, nem is túl rosszul kinéző motor lenne ott hátul, mintha csak a csomagtartón vinném a motort...

hangos az biztos, sokat nem hinném, hogy enne, de lehet igazad lesz, ki kell próbálni. Ha nem lesz gazdaságos, akkor lásd nyitóhszom, változtatás nélkül átlehet térni lábhajtásra, de utánna ha mégis kellene akkor motorral mennék... Aztán legyen drága, egy jó kis vandálkodás megér...

A vízhűtésen és a hangtompíton késöbb ráérek gondolkozni, majd ha már megy, akkor lehet változtatgatni, szép sorjában.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés