- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
seprence
csendes tag
jáá, ilyen valveless sugárhajtóművet már csináltam is kicsiben véletlenül, csak nem tudtam hogy az az! De nem is gondoltam, hogy meg lehetne célszerűen valósítani nagyban.
Szóval régebben azzal szórakoztam, hogy fogtam egy üres tető nélküli tűzoltókészüléktartályt és egy kis benzin önötttem bele. Rázogattam , befújtam levegőt, hogy elgözölögzön a benzin és levegővel keveredjen. Meggyújtottam és szépen kifújt egy lángcsóva. Aaztán mikor lezártam egy farostlappal, ami elég tömítettlenre sikerült és így is kifújt egy résen, de úgy, hogy olyan sebessége jött ki a gáz, hogy kis vákuum keletkezett utánna a palackban és visszaszívot a kipufogás után levegőt, aztán újra begyúlladt és kifújt.
kb másodpercenként vagy 5-10.szer, puffogó hangot adott sorozatban vagy 10sig is.
érdekesnek találtam, de nem is gondoltam volna, hogy ilyen elven lehetne megvalósítani, csak kicsit ennek megfelőlen módosítva egy hajtóművet... -
fokukac
nagyúr
és az atomrakéta házilag elkészült már?
-
-
seprence
csendes tag
''na ha meglesz a benzines és már jól megy, sőt rá is untam, mert ugye az elkészítése a lényeg, nem az, hogy legyen, mert akkor tényleg érdemesebb venni egyet a boltban, akkor a jöhet a következő topic: sugárhajtőkészítése a bringára házilag! Bár lehet már túl sok lenne nektek. Talán ha sok kételkedő lát is vmit már a benzinesből, akkor nem is lesz olyan sci-fi a jet engine.''
bár ha a folyékony levegő sci fi, akkor nemszótam! -
seprence
csendes tag
Amúgy jól esik, hogy sokan megtanulták, sőt maguktól is tudják sokan, hogy mi alapján gondolkozik egy magamfajta. Hiába jobb, olcsóbb stb a gyári, de az gyári, nem lesz soha sajátkészítésű.
-
seprence
csendes tag
hohó, hát nem emlékeztek, régen ilyet akartam...
illetve nem csak régen, hanem most is, de előbb a könnyebben megvalósítható benzinest csinálom.
na ha meglesz a benzines és már jól megy, sőt rá is untam, mert ugye az elkészítése a lényeg, nem az, hogy legyen, mert akkor tényleg érdemesebb venni egyet a boltban, akkor a jöhet a következő topic: sugárhajtőkészítése a bringára házilag! Bár lehet már túl sok lenne nektek. Talán ha sok kételkedő lát is vmit már a benzinesből, akkor nem is lesz olyan sci-fi a jet engine.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
[link]
(nehany video is volt, csak nem talalom a linket.)
[Szerkesztve] -
seprence
csendes tag
nem füstölne itt semmi! attól hogy motorrral érem el, a 40km/h-t attól ugyanúgy fog szerepelni, mintha lkábbal tekerve értem volna el! jaj!
amúgy olyan 70-90km/h akarok kihozni, ha el veszem a gázt erről a sebességről már csak a nagy légellenállás miatt még fék nélkül igen szépet lassul, hát még fékkel! Aztán én nem akarok 2m.en belül megállni, hagynám kigurulni, nem pazarlom a benzint arra, hogy kopjon a fékpofa! -
-
seprence
csendes tag
válasz
Thulcandra #8 üzenetére
igen jól mondod!
H2 nagyon jó ötlet. lehet megéri vízbontással: végülis így közvetve villannyal menne, de h2 sokkal előnyösebben lehet tárolni. kis tömeg/térfogat -nagy út! H2 egéshője messze magasan van, nem véletlenül használjék a nagy rakétákhoz. Igaz az égés hőmérséklete is igen magas, nem kis változtatásokra lesz szükség, de maga az ötlet több, mint jó!
pb gázzal is mehetne, azzal még egyszerűbb lenne, a porlasztó leegyszerűsődne.
biogáz is ok! -
seprence
csendes tag
igen de a nyomatékot mibe tellik növelni? nagy lassítóáttétel úgyis kell, nem akarom 11k-val pörgetni a kereket
Végülis a telj a lényeg. Ha lábbal hajtom akkor úgy tudom kb 300W az telj és 20-25-el lehet menni nem szélsőséges viszonyok között. Ezért is 300W ig akárki vezethet jármű, nem kell vezető engedély. Legyen a kis láncfűrsézmotorom 1.5kW, akkor 5ször nagyobb lesz a telj, bőven elég lesz, hogy nagyobb sebességgel tudjak, hosszabb távon haladni, mint lábbal...
a röpsúlyos vagy centrifugál ugyanaz, ki hogy hívja...
tudnám hova rakni, igen a csomagtartó nagyon jó ötlet, erre én is gondoltam. Kicsi, nem is túl rosszul kinéző motor lenne ott hátul, mintha csak a csomagtartón vinném a motort...
hangos az biztos, sokat nem hinném, hogy enne, de lehet igazad lesz, ki kell próbálni. Ha nem lesz gazdaságos, akkor lásd nyitóhszom, változtatás nélkül átlehet térni lábhajtásra, de utánna ha mégis kellene akkor motorral mennék... Aztán legyen drága, egy jó kis vandálkodás megér...
A vízhűtésen és a hangtompíton késöbb ráérek gondolkozni, majd ha már megy, akkor lehet változtatgatni, szép sorjában.
[Szerkesztve] -
seprence
csendes tag
válasz
Thulcandra #3 üzenetére
mert villamos energiát nem lehet jól tárolni házilag!
Egy 77ah akksi drága (igaz egyszer kell megvenni), de milyen nehéz! annyi tömegű benzinnel jóval nagyobb távot lehet megtenni, igaz fajlagos költsége biztos nagyobb!
amúgy is a belsőégésű motorkat szeretem, nem a villanymotort. sokkal jobban lehet bütykölgetni és érdekesebbek is számomra. Aztán N2O-t (tejszínhab patrongáz) hogy etessem be a villanymotorba -
seprence
csendes tag
-
Manitou
veterán
Szerintem nem füstölne. Csak ha sokat lenne használva egyfolytában ,akkor egy idő után felforrósodna a felni, és egy kicsit csökkenne a fékhatás.De ez minden sima keróra is érvényes.
Amúgy egy ilyen városi tekergésre ide oda menésre vígan elég rá egy V-fék(persze nem a leggagyibb). Kivéve ha lejtőn jön le több kilóméteren át fékhúzással.De szerintem nem ez a jellemző.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
''A bringán mindenképp tárcsafék legyen.Elől-hátul.Az ''alap'' gumi,ami a felnit fogja meg,gyönyörűen füstölne,de semmi másra nem jó.''
Ebből a tárcsafék világos, de az azt követő mondatot nem értemItt most ezt a füstölést mire érted? Arra hogy normál fékkel(V-fék) füstölne a fékpofa vagy mi?
-
Solad
addikt
Neked sosem volt barkácsolhenékod?
Igenis megertem az illetot...ez most olyan dolog hogy nem ugyanolyan erzes bekapcsolni azt a szamitogepet amit a szuleid vettek mint azt amit a sajat fizetesedbol, esetleg osszekuporgatott kis zsebpenzedbol vettel... Es a modolt hazban sem az a lenyg hogy hogy nez ki hanem az hogy jo csinalni... -
rii
nagyúr
[1.] ha használtan veszel motort, olyan ''extrák'' is lesznek rajta, amik az élteb nem kerülnek fel egy ilyan házi koholmányra (nem is tudom, lámpa, sembességmérő, láncvédő, ''rendes'', biztonságos tank. Kb 2 hónap is kell, mire egy ilyen össze lesz dobva
[2.] moddolt házat nem vehetsz, csak csinálhatsz, ellenben kétkerekű motorhajtotta járgányt venni is lehet
igyekszem távolmaradni ... -
V.ki
aktív tag
Na,hogy valami értelmeset is írjak:
Seprence:
- Láncfűrész motort felejtsd el,nincs benne erő--ha nagyobb emelkedőn kell felmenni,akkor csak ballaszt,a fordulatszáma nagy,de kevés benne az erő.Fűnyírómotorral inkább.
- Kiegyensúlyozás.Nagyon figyelj rá,hogy hova teszed a mocit;ha csomagtartóra,akkor mindkét oldalra egyenlő súly jusson.Hidd el nem egyszer szívtam meg csomagokkal!
- A bringán mindenképp tárcsafék legyen.Elől-hátul.Az ''alap'' gumi,ami a felnit fogja meg,gyönyörűen füstölne,de semmi másra nem jó.
De pl. hűtést hogy oldod meg -
rii
nagyúr
ennyi pénzből/(idő) lehetne venni egy használt motort .... babettát, simsont, Java-t, Riga-t.
-
ngabor2
nagyúr
ha nem tetszik a topik, nem muszáj bele írni. különösen nem flame-et.
-
bandiras2
senior tag
Ennyire azért nem kell ütni, a dolog igenis kivitelezhető, a mi lakótelepünkön is van egy fószer, a próbaköreit éppen láttam. Ő is valami valamiből kiberhelt motort használt, és frankón meghajtotta a bringát. Persze ehez le kellett mondania a hátsó csomagtartóról, mert csak oda fért el a cucc, de ha van otthon egy olyan bringája amit nem sajnál, valamint egy sehovamáshovanemkell motorja, csinálja. Mindössze azt kell figyelembe vennie, hogy egy átlag bringát nem 50Km/h sebesség fölé méreteztek. Ez pedig kifelyezetten igaz a fékekre.
Hajrá RGB!!!
Egyébként énis úgy reagáltam először amikor megláttam a címet, hogy: Wazzz...RGB!!!
De aztán ráájöttem, hogy túlreagáltam. Ezzel a projekttel nincs semmi baj, ne ugassátok már le fleslegesen. -
hobizoli
nagyúr
[link]
hobizoli -
ponti_ak
addikt
válasz
Thulcandra #8 üzenetére
-
golyani
őstag
válasz
Thulcandra #3 üzenetére
na ja ilyne meg már van csak az konnektorról megy.
-
golyani
őstag
szvsz nme fog meni mert a fűrész motor nem aról híres h erős ahnem h sokat pörög olyan 13k-t pörög. és lehet bene olyan 1,5 Le. nyomaták azt nme tom menniy lehet benne de asse sok. szal ha 10-el tucc mászkálni az ár jó de akkor is rohadt hangos és sokat enne. nme tom mennyit de nme érné meg.
ja és azt röpsúlyos kuplungnak híjják.
a másik meg nem tudnád hova rakni legfekjebb csoamgtartóra. -
Thulcandra
senior tag
OMG PLZ STFU WTF AIEEE RGB LAMENESS LOL
Elnézést. Ez valóban egy értelmes téma, és ez most így meglepett.
De miért pont benzinmotor? Én inkább elektro motorral csinálnám. És az aksikat napelemmel tölteném
Környezetvédelem rulZ!!! -
seprence
csendes tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a régi projectem most már elő kéne szedni, megint érdekessé vált számomra a téma. Már rég a gázok cseppfolyírásával, alacsony hőmérsékletek elérésével voltam elfoglalva, ezért elsülyedt ez a téma nálam is. Ez sokkal érdekesebb lesz nektek is, a cseppfolyósítás túl száraz téma a forumozóknak, ahogy észrevettem és csak indulatokat szít.
Szóval beszélgessük egy inkább közöségi témával kapcsoltatban, mint a kémia.
Tehát benzinmotort tennék a bringára és lánchajtással lassító áttételel a hátsó kereket hajtva. a racsnival ellentétes oldalra egy lánckereket tennék, azt hajtva nem hajtaná vissza a középső tengelyt, tehát a lábam nyugodtan maradhatna rajta. A motornak láncfűrészmotort gondoltam. Ez azért merült fel bennem, mert könnyű, olcsón hozzájutok, kis ürtartalmú és centrifugálkuplungos. A centrifugálkuplunk nem csak automata, hanem még racsniként is szerepel. Tehát benzin nélkül is használhatnám a bringát, nem kell semmi módosítás, ha át akarok térni lábhajtásra, mert kifogyott a benzin, vagy mert spórolni akarok, esetleg egyszerűen a sport kedvéért...
Véleményetek?
Mi gondoltok mennyit enne 100km-en?
Mekkora áttétel van alapból a láncfűrsézmotoron és milyen kis fordulaton érdemes járatni, hogy legyen még nyomaték?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest