Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a titok nyitja nem a benzin eladás, hanem a még olcsó olajár mellett kötött, és időközben termőre vált, koncessziók (szibéria, pakisztán, stb.), illetve az agresszív terjeszkedési stratégia, a horvát, a szlovák olajvállalat felvásárlása, olajfinomítóstul...
az olajfinomító az igazi nagy biznisz.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Zenty
őstag
De nemtudom mit komplikálnak tul egyszerüen emelni kéne fizukat és kész! Kamu az egész, hogy kinyifanánk ha azzonal radikálisan eu fizetés emelés lenne....
Vissza térve a témára:
A MOL ellen is van megoldás! Ha senki nem tankolna az egész országba legláb 1 hétig akkor lenne egy pici csökkenés ha 1 honapig senki akkor érdekes modon amcsi árak lennének itt!Vagy csőd és pápá nekik utána jön más aki probálkozik,de annak is pápá amig nem hodolnak be!
Csak ki kéne birni a lázadást ennyi!
Matával és társaival is hasonlo képen kellene alakitani a dolgokat.Nem kell több évig bohozkodni kemény polgárháborus eszközök kellenek ide!
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Vangelis
félisten
Hogyan szervezzünk országos kampányt.....ne tankolj le a benzinárakkal
vagy tankoljon mindenki külföldön....le a magyar árakkal.
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #1247 üzenetére
Na neee. Még fiatal vagyok de azért ennyire nem.
Kövi kérdés: Az miért van, hogy a MOL a cuccost ugy számolja mintha vonaton hoznák, miközben csövön jön. Csak nem azért mert ugy nagyobb a beszerzési ár? (az igazsághoz hozzátartzik, hogy nemtudom ez mennyire igaz)
A nemtankolás jó lenne, de Mo.-n szvsz semmi összefogás nincs. Múltkor is volt az egy napig ne tankljunk dolog. nem hallottam volna, hogy a MOLnak vmi bevételkiesése lett volna.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Zenty
őstag
Helyes haladunk! Ha igy megy tovább lehetne egy külön topicot nyitni a mozgalomnak!
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
Nah van is egy ötletem ,hogy dobjuk fel az egészet egy picit jobban.
A PH fő oldalán az asus reklám alá kéne ilyen kis reklám csikot tenni, hogy le a benzin árakal és csatlakozz 7 napos no tank maratonhoz!
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
nagyúr
mivan??
honnan tudod, hogy ő hogy számol, és hogy hogy jön az olaj?
továbbá a finomított termékeknek, benzinnek és gázolajnak is van egy nemzetközi jegyzésára. ezt is a kereslet-kínálat szabja meg, köze nincs a költségekhez.
egy cég sem hülye, hogy olcsóbbna adja a termékét, mint amennyit az érne a világpiacon...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!Elsősorban azok válaszát várom,akik szerbiában szoktak tankolni.Mindenféle híreszteléssel ellentétben akkor van szerbiában elég benzin ugye?Hétfőn indulunk Görögországba és szerbeknél szeretnénk megtankolni.Igaz bolgároknál még olcsóbb,de addig is el kell valahogy jutni.
-
spirit007
senior tag
Én meg nem tankolok ebben a HÓNAPBAN !
ui.: tegnap tankoltam éccaki szomszédunknál , asszonypajtinak meg hétfőn TESCO gazdaságost
- jut eszembe TESCO-s benzint ugye nem a MOL -tól veszik ? -
BosX
aktív tag
-
User64476
őstag
Csatlakozom a mozgalomhoz, bár én havonta 1x tankolok, és a 7 napos nem tankolást havonta kb. 4szer végzem
-
elld
újonc
mi van, hogy nem lehet mostanában a környező országokból benzint kapni?
meddig még?RGB voltam!
-
tildy
nagyúr
Az auchannál egy jó 6-10 forinttal olcsóbba benzin, mint máshol
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
RIV
tag
Egyébként még mindíg nem elég drága az üzemanyag. Minden nap oriási dugok vannak, és ha megnézitek minden autóban 1 ember űl. Ha véletlen 2, akkor az szerintem túrista.
Emeljük a benzin árakat amig nem jár az emberek fele biciklivel!!!!!A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
RIV
tag
Az sem rossz ötlet, de a biciklit könnyített kressz vizsgához kötném. Amit ingyen le lehetne rakni, de e nélkül ne lehessen bringázni. Me a rendőrök is szigorúbbak lehetnének velük szemben. Amúgy a moci is még bele férne.
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest