Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Pug #484 üzenetére

Ha neked ez két teljesen különböző piaci tényező a kereslet és a kínálat szempontjából vizsgálva, akkor most ezt nem én fogom neked elmagyarázni. Nem azt mondom, hogy a "másikra sem hatott", azt mondom, hogy tökéletesen lényegtelen, mert pampogás ide vagy oda, ma ugyanazt a teljesítményt kapod ugyanazért az árért, attól függetlenül, hogy az Nvidia 4080 történetben még a megjelenés előtt tesztelgette a piac határait, aztán próbált némi goodwillt visszanyerni. Esetleg teljesen tudatos manipuláció volt. Már akkor is írtam, hogy a 12GB-os 4080+ árazás olyan szintű pofátlanság, hogy még engem is meglepett.
    Ha azt hiszitek, hogy a pampogás bármit is számít hosszú távon, akkor nem kívánom megváltoztatni a véleményeteket, legyen.

"Supply shortage: semmilyen "pampogas" nem fogja megoldani az adott rovid idoablakban, mivel fizikai keptelenseg az ilyen rovidtavu kapacitas noveles az adott iparagban"
    Ez így van. Természetesen azért a bányákba jutott elég valahogy, csak a játékosok egyszerűen nem tudták azt megfizetni, illetve a scalpereket megelőzni.

gbors: Köszönöm, nagyon jól halad.
    A PH fórum amúgy zseniális kontraindikátor szinte bármilyen témában, tudom ajánlani. :D

Erős bottom szaga van a topic-nak. Ahogy írtam, június-július a legvalószínűbb, talán max. 3-6 hónap. Majd utána visszanézek. Remélhetőleg akkor már 380-400Ft felett lesz a dollár. (oh, lehet nem kellene ilyeneket írnom, mert Pug politikai párhuzamokkal tarkított gondolkodásmódját tekintve NER ügynök helyett nemsokára Soros-bérencnek nyilvánít :D ) Két hét múlva a következő FOMC-n már kicsit rá is segíthetnének. :D

Nem célom FOMO-t gerjeszteni, de szerintem a közeljövőben érdemes lesz odafigyelni, ha valaki vásárolni akar.

Új hozzászólás Aktív témák