Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! mindenkinek.lenne egy hűlye kérdésem.vettem egy nagyon komoly 360 000ft értékű hangfalszettet azLG bd 390 multimédiás lejátszómhoz de olcson szereztem szinte filléreké egy gazdag emberkétől mert nem használták de viszont az erősitő része nincs meg.gondoltam hogy ne keljen erősitőre költeni és a lejátszóba is van erősitő és alkalmas 7.1-re is igy rca kábeleket váktam félne és összeduktam a hangfal kábeleivel hogy dugos legyen hiszen eredetileg csiptetős.de nem igazán tudom életre kelteni.egy két hangfal szól de olyan halkan szinte nem is hallani.a lejátszó sem érzékelni.jó megoldás ez vagy mi a gond?csináltam már ilyet az elöző pc hangfalammal hogy dugosra csináltam és fasza volt de ezzel semmi.hogyan lehetne életre kelteni???köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest