- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! mindenkinek.lenne egy hűlye kérdésem.vettem egy nagyon komoly 360 000ft értékű hangfalszettet azLG bd 390 multimédiás lejátszómhoz de olcson szereztem szinte filléreké egy gazdag emberkétől mert nem használták de viszont az erősitő része nincs meg.gondoltam hogy ne keljen erősitőre költeni és a lejátszóba is van erősitő és alkalmas 7.1-re is igy rca kábeleket váktam félne és összeduktam a hangfal kábeleivel hogy dugos legyen hiszen eredetileg csiptetős.de nem igazán tudom életre kelteni.egy két hangfal szól de olyan halkan szinte nem is hallani.a lejátszó sem érzékelni.jó megoldás ez vagy mi a gond?csináltam már ilyet az elöző pc hangfalammal hogy dugosra csináltam és fasza volt de ezzel semmi.hogyan lehetne életre kelteni???köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest