Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz sanzi89 #43723 üzenetére

Nos, két év eltelt, de végre lett fúrt kutam. :D

Egyet tudok mondani, hogy a jaminai Szlávik kútfúrót messze kerüljétek el. Megbízhatatlan, kamugyáros. Ősz óta szarakodtunk a fúrással, vagy 4 időpont le volt fixálva, aztán cseszett jönni. Persze hívni se hívott, én hívtam a megbeszélt nap végén, hogy WTF, most nincs itt a gép, épp most mosta le, stb. Meguntam, nem hívtam, ő se keresett. A szavaiból egyébként azt vettem ki, hogy ilyen háztáji kis melókért már nem hajolnak le, nyáron azért küldött el őszig, mert Romániában fúrnak termálvíz kutakat vagy mit.

Ismerősi körben se tudott senki ajánlani embert, így végül gondoltam egy életem, egy halálom, felcsapom az internetet és bepróbálkoztam az egyik találattal:

Gyebrovszki Károly
    +36 (30) 4165909

Felhívtam, felvette a telefont, értelmesen el tudtunk beszélgetni, mondott árat, időpontot - és most figyelj - a megbeszélt időpontra eljött és annyi pénzt kért, mint amit a telefonba mondott! 4.000Ft/méter volt az ár és 20.000Ft az "alapszerelés". 30 méter mély lett a kút, kb. 2-3 óra alatt végeztek, minimális kupit hagytak, korrektek, rugalmasak voltak, én csak ajánlom eddig. Semmi csilli-villi, de látszott a rutin, hogy nem ma kezdték.

Úton van már a szivattyú is, nyáron lesz az igazi teszt, ha esetleg valami nem várt esemény lesz, akkor jelentkezek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés