- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #43723 üzenetére
Nos, két év eltelt, de végre lett fúrt kutam.
Egyet tudok mondani, hogy a jaminai Szlávik kútfúrót messze kerüljétek el. Megbízhatatlan, kamugyáros. Ősz óta szarakodtunk a fúrással, vagy 4 időpont le volt fixálva, aztán cseszett jönni. Persze hívni se hívott, én hívtam a megbeszélt nap végén, hogy WTF, most nincs itt a gép, épp most mosta le, stb. Meguntam, nem hívtam, ő se keresett. A szavaiból egyébként azt vettem ki, hogy ilyen háztáji kis melókért már nem hajolnak le, nyáron azért küldött el őszig, mert Romániában fúrnak termálvíz kutakat vagy mit.
Ismerősi körben se tudott senki ajánlani embert, így végül gondoltam egy életem, egy halálom, felcsapom az internetet és bepróbálkoztam az egyik találattal:
Gyebrovszki Károly
+36 (30) 4165909Felhívtam, felvette a telefont, értelmesen el tudtunk beszélgetni, mondott árat, időpontot - és most figyelj - a megbeszélt időpontra eljött és annyi pénzt kért, mint amit a telefonba mondott! 4.000Ft/méter volt az ár és 20.000Ft az "alapszerelés". 30 méter mély lett a kút, kb. 2-3 óra alatt végeztek, minimális kupit hagytak, korrektek, rugalmasak voltak, én csak ajánlom eddig. Semmi csilli-villi, de látszott a rutin, hogy nem ma kezdték.
Úton van már a szivattyú is, nyáron lesz az igazi teszt, ha esetleg valami nem várt esemény lesz, akkor jelentkezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA® driverek topikja
- BMW topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest