Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
#81556480 #46123 üzenetére
Én nem látom értelmét az ótónak az én jelen helyzetemben.
Gyűccsek rá,hogy vegyek egy szutykot 1k ajró környékén utána meg nem járok majd vele mert nem lesz pénzem télen egy szett gumira,esetleg üzemanyagra,esetleg mert nem fogom tudni fenntartani amíg nem dolgozok.
Akkor meg miafrancnak kéne nekem ótó?Jóavillamos,meg a bicikli.Néha télen meggondolom magam,de azután elmúlik.Birom,hogy meséli évolyamtársam,hogy haverjának van egy 5ös szériás béjemvéje.És egyszer odament hozzá,hogy képzelje el,kocsikulcs nélkül becsajozott,és milyen izgatott volt a srác hogy végre egy lány aki nem csak azért dumál vele mert otta bmw.
Barántőm mesélte,hogy évfolyamtársnőjéhez odamentek a szórakózóhelyen,és asszondja neki a csávó hogy bmwém van,itt a bmw kulcsom megmuatja neki,csaj meg,hát és akkor mit csináljak veled?Nemérdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest