Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stratova

veterán

válasz MiklosSaS #16151 üzenetére

Ilyen - létező - igények ismeretében legyintek csak, amikor az n+1 hasz befut a Kaveri topikban, hogy "deeztolcsóbbankihozomcpuésdvgakombóval"... :U
    Én kérek elnézést. No mindegy.
    Goose-T asztaltárs épített ilyet. Persze 15 W-nál nagyobb fogyi nagyobb teljesítmény (koca játékra is).

Egy youtube videónak már Brazos-on sem szabad akadnia 720p-ben (de tán még 1080-ban sem) HA a megfelelő flash verzió/beállítás mellett birkózik meg vele a kicsike, mert tudja gpu-val gyorsítani. A nyers CPU erőből kell elvinnie az más. Szerintem torrenttel már elbírna a Kabini A4-5000 4 Jaguar magocskája is.

Létezik ám ilyen csöppség is: Tango PC A6-5200 25 W TDP-vel.

Nekem tetszenek a mostani kicsik is, de a Wireless Displayt csak Richland/Kaveri támogatja, a poén kedvéért érdekelne (pedig van a TV-n 4 db HDMI csati és egy egész emberes átmérőjű HDMI kábel is akad, csak gép nincs még rá).

Amúgy megint ott tartunk, hogy tavaly júniusban mutogatták a gyártók a kis Kabinis lapokat, de venni még nem lehet szinte semmit. Pedig CES14-en már a Temash utód Mullins is előkerült prototípusokban.
    Lassa be kellene futnia a BriX Kabini verziójának is jelenleg Richlanddel [A8-5545M] létezik.

Ez és ez BGA-s nem tudom megvásárolható-e.

Kék vérű megoldásból nálam ez lenne a minimum.

Szerintem a SteamPC dömping kedvezően hathat majd a pöttöm gépek kínálatára. Ha legózni akar az ember AMD vonalon FM2+ mellett FS1b platformon teheti majd meg.
    FM2+ ITX:

Asrock
    FM2A88X-ITX+
    FM2A78M-ITX+
    Gigabyte
    GA-F2A88XN-WIFI
    MSI
    A88XI [várható]

Nálunk is pici a lak, ezért lesz - ha lesz - kicsi PC.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés