- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
MiklosSaS #16151 üzenetére
Ilyen - létező - igények ismeretében legyintek csak, amikor az n+1 hasz befut a Kaveri topikban, hogy "deeztolcsóbbankihozomcpuésdvgakombóval"...
Én kérek elnézést. No mindegy.
Goose-T asztaltárs épített ilyet. Persze 15 W-nál nagyobb fogyi nagyobb teljesítmény (koca játékra is).Egy youtube videónak már Brazos-on sem szabad akadnia 720p-ben (de tán még 1080-ban sem) HA a megfelelő flash verzió/beállítás mellett birkózik meg vele a kicsike, mert tudja gpu-val gyorsítani. A nyers CPU erőből kell elvinnie az más. Szerintem torrenttel már elbírna a Kabini A4-5000 4 Jaguar magocskája is.
Létezik ám ilyen csöppség is: Tango PC A6-5200 25 W TDP-vel.
Nekem tetszenek a mostani kicsik is, de a Wireless Displayt csak Richland/Kaveri támogatja, a poén kedvéért érdekelne (pedig van a TV-n 4 db HDMI csati és egy egész emberes átmérőjű HDMI kábel is akad, csak gép nincs még rá).
Amúgy megint ott tartunk, hogy tavaly júniusban mutogatták a gyártók a kis Kabinis lapokat, de venni még nem lehet szinte semmit. Pedig CES14-en már a Temash utód Mullins is előkerült prototípusokban.
Lassa be kellene futnia a BriX Kabini verziójának is jelenleg Richlanddel [A8-5545M] létezik.Ez és ez BGA-s nem tudom megvásárolható-e.
Kék vérű megoldásból nálam ez lenne a minimum.
Szerintem a SteamPC dömping kedvezően hathat majd a pöttöm gépek kínálatára. Ha legózni akar az ember AMD vonalon FM2+ mellett FS1b platformon teheti majd meg.
FM2+ ITX:Asrock
FM2A88X-ITX+
FM2A78M-ITX+
Gigabyte
GA-F2A88XN-WIFI
MSI
A88XI [várható]Nálunk is pici a lak, ezért lesz - ha lesz - kicsi PC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged