Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem akartam arra utalni hogy Zsolt támogatása lopás lenne, én inkább ''fölösleges'' pénzköltésnek mondanám.
OFF
És olyan fajta ember vagyok aki augusztus 20.án azt látja hogy mennyi olyan pénzt puffogtattak el ami mehetett volna ''okosabb'' felhasználásra is (oktatás, egészségük, sport stb.) SEMMI bajom nem lenne a tüzijátékkal ha a kedves parlamenterek azt mondanák hogy OK nyáron úgysem nagyon dolgozunk és a HIVATALOS államilag finanszírozott világlátogatás helyett menjen a lé tűzijátékra + még megfejeljük az 1havi nyári fizetésünkkel si. És még ekkor is szívesebben nézném a TVben 20-30percig a feliratot hogy a tűzijáték árából xy alapítvány meg yz szervezet ennyit és ennyit kapott.
Szerintem először legyen rend aztán mulassunk. Tudom hogy idealizmus de én ilyen vagyok.
ON
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest