Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem akartam arra utalni hogy Zsolt támogatása lopás lenne, én inkább ''fölösleges'' pénzköltésnek mondanám.
OFF
És olyan fajta ember vagyok aki augusztus 20.án azt látja hogy mennyi olyan pénzt puffogtattak el ami mehetett volna ''okosabb'' felhasználásra is (oktatás, egészségük, sport stb.) SEMMI bajom nem lenne a tüzijátékkal ha a kedves parlamenterek azt mondanák hogy OK nyáron úgysem nagyon dolgozunk és a HIVATALOS államilag finanszírozott világlátogatás helyett menjen a lé tűzijátékra + még megfejeljük az 1havi nyári fizetésünkkel si. És még ekkor is szívesebben nézném a TVben 20-30percig a feliratot hogy a tűzijáték árából xy alapítvány meg yz szervezet ennyit és ennyit kapott.
Szerintem először legyen rend aztán mulassunk. Tudom hogy idealizmus de én ilyen vagyok.
ON
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest