Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap este maradtam a mellékküldetéseknél, néha azért csalóka az info. Félkoponyás assassinate küldetés végén olyan szépen futottam bele egy centurionba, mint annak a rendje. Ha előre tudom, hogy ez jön ellenem akkor kértem volna több salvage-et. De két darabot így is elhoztam belőle, mire éjfél után befejeztem már találkoztam mindenféle szépséggel, némelyikből már két darabom is van.
Csak az utolsó küldetésnél szívtam meg, elfelejtettem menteni az elején és majdnem a fejemre dobta le az enemyt a bázisfoglalásnál: Jenner-Panther-Commando-Griffin... Első sorozat kapásból kiszedte a firestarter lábát... Egy katapultálás után még próbálkoztam, de mikor a BJ is elveszítette a karját inkább hagytam... Majd ma
Egyébként mennyi reputáció kell mire látom valami hasznát is? Vagy amíg nincsenek nehezebb küldetések ne is foglalkozzak vele? Van pár felesleges mechem, nem tudom megéri-e várni. Már ha nem értettem félre és az eladásra is vonatkozik a bónusz.
Azt jól látom, hogy a loading speed nem javult?

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest