Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BirdDog
csendes tag
Eladó két Battletech forráskötet (angolnyelvűek). Megtekinthetők és átvehetők Budapesten. Ár megegyezés szerint. Ajánlatokat és kérdéseket privátban küldhettek.
• Shattered sphere [1712] (Borító átlagos, oldalak jó állapotúak. Angolnyelvű ismertető: http://www.sarna.net/wiki/Shattered_Sphere)
• Mechwarrior's guide to Solaris VII [1716] (Jó állapotú eltekintve a nyomtatási hibákat az első és nyolcadik oldalakon. Angolnyelvű ismertető http://www.sarna.net/wiki/MechWarrior%27s_Guide_to_Solaris_VII)
-
Integra
titán
itt egy real mini mech

Bővebben: link![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0504/tech/robot1.jpg)
-
MUŁĐER
addikt
MW 1 esetleg nem kell?

Bővebben: link -
Integra
titán
hmmmm, PH rulz.....
Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
hú,ezek az MW2-es zenék tényleg nagyon ottvannak a szeren!WOW
-
MUŁĐER
addikt
''bárcsak nekem adnák az 5 elkészítésének jogait és tejhatalmat kapnék..''

meg egy valag pénzt,és egy profi gárdát
OFF:
a desktopom (csak menőzésnek,mer olyan jó kis képeket szereztem
)
nagyban:Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
Grafika jó...de hát az nem minden. -
MUŁĐER
addikt
NEW
Episode 1 - The Gathering Storm (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
Episode 2 - Well Bargained and Done (70 MB, avi format, right-click, save as...)
Episode 3 - Warriors of Light and Steel (39 MB, avi format, right-click, save as...)
NEW
Episode 4 - Retribution (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
NEW
Episode 5 - Trade Secrets (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
Episode 6 - Protect and Survive (45 MB, avi format, right-click, save as...)
NEW
Episode 7 - In the Belly of the Beast (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
NEW
Episode 8 - Bound by Honor (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
NEW
Episode 9 - Road to Camelot (100 MB, avi format) - Higher-res version, Xvid codec
Episode 10 - The Enemy of my Enemy (40 MB, avi format, right-click, save as...)
Episode 11 - Shadow Heir (36.5 MB, avi format, right-click, save as...)
Episode 12 - Homecoming (31 MB, avi format, right-click, save as...)
Episode 13 - Trial of Possession (39 MB, avi format, right-click, save as...)
ami 100MB körül van,az jó...De van ami nagyon szar...de hát ez van...jobb mint a semmi.
Mondjuk elég nagy blődségek vannak benne,meg a harc tök gagyi,de karakterek jók,és valahogy kijön a Battletech fíling szvsz.Szódával elmegy na.
-
Integra
titán
huhh, én nem is tudom hol tartok, az az igazság hogy az első kötettől újra kéne olvasni szinte az egészet, mert helyenként hihetetlenül nehéz a politika miatt.
annyi név van benne, meg hogy részek kronológiailag ugrálnak, hogy tényleg nagyon odakell figyelni hogy absz képben legyél
phelan ward kell kis gépe a kedvencem
-
Integra
titán
szerintem lesz 5, de feltétlen szükséges hogy visszakerüljön bele a második rész női computer hangja, a fegyver hangok és a zene!!!!!!
olyan zenét írtak hozzá hogy elgurul a gyógyszered....
ami akönyveket illeti, simán megüti az SW világot, ami pedig a politikai és harcászati kidolgozottságát illeti, simán leveri -
MUŁĐER
addikt
én még Mechwarrior 2 demóját láttam,azonnal tudtam hogy ez az én játékom. (valahogy bírom ezeket a bazi nagy robotokat tök dúrva csúzlikkal
)
A könyvek tök jók,bírom nagyon.Nagyon jól kidolgozott története van a Battletech világnak,ezért is szeretem.Persze egy könyv más mint a játék,de azért annyira nem.Bárcsak lenne MW5
-
Integra
titán
heyy micsoda topic!!!!!
valakinek nincsen meg a mechwarrior2??????????????????????????????????????
a 4-ből minden megvan, fél évig tarott minimum mire minden rész és kiegészítőt peccset összegyűjtöttem, de sajna hiányzik a 2 hangulata
könyvekkel hogy álltok?
16ik résznél megakadtam a dolgaim miatt sajna
hányadik résznél tart a fordítás most? -
Wildmage
senior tag
Azt nem tudja valaki mikor jön a mechwarrior film?
-
MUŁĐER
addikt
na,emberek,találtam egy jó kis oldalt amit a rajongóknak látni kell
Bővebben: link
van Battletech rajzfilm
régi,kissé béna,de van.kár hogy csak 14 rész.Elmegy pop-cornal....SZVSZ.
De ittvannak jó kis zenék is.Coool.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Na az jó dolog hogy folyamatosan jönnek be az országba. Nyáron lesz zsém meg szabadidőm rászánom magam pár példányra. A jövőben valamikor nem jársz Pesten? Nem felejtettem ám el azokat a cd-ket
,de még mindig ráér. (egyébként a MW4 V. és a MC 2 össz. hány cd és kb. mennyi lenne a postakötség? , meg hogy fizetném ki a cd-k árait? ,bocs nem vágom a postai dolgokat, de ha olcsón kijön valamikor lehet hogy érdekelne, ja cd-k áraira kb. 300 ft-ot gondoltam/darab így fer, a postaköltség az amitől félek) -
b.bone
senior tag
Hát pl Alien sorozatnál tudom hogy Alan Dean Foster írta az első hármat. Ott azzal kell kezdeni.
Vagy pl Asimovot célszerű a robot novellákkal kezdeni stb.
De Battletech-ben még csak ilyen teljesen különálló regényekkel találkoztam amiknek 0 köze volt a másikhoz (azon kívül, hogy battletech).
Csak van itt valami timeline vagy hasonló. Vagy ezt össze vissza is lehet? -
MUŁĐER
addikt
-
b.bone
senior tag
valami lista szerűséget tudnátok nekem linkelni vagy küldeni mailban?
olyanra gondolok ahol le vannak írva olvasási sorrendben a címek szerzőkkel stb.
alig találok már könyvet ami érdekel. ezen a Battletech-en viszont végig rágnám magam elejétől a végéig. csak nem ismerem ki magam benne
szerk: még valami: mechwarrior4 és mechwarrior 4 mercenaries ugyanaz? vagy az egyik kiegészítő?
[Szerkesztve] -
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link ha akarsz több infót a Battletech-ról,ezeket nézd át!Sok infó van a neten.Meg tökjó wallpaper-ek!

-
Peat;)
veterán
Én a 3-at vittem végig jó párszor. A legpoénabb hogy akinek odaadtam az is végigvitte pedig azt sem tudta mi a battletech. Kár hogy nem fejlesztenek rá játékot, a jog meg gondolom a microsoft kezében van hogy kiadjon ilyen gamékat
(pedig már próbálkoztk mások is robotos hasonló játékkal, de egy battletech féle világot kicsit nehéz kitalálni) -
MUŁĐER
addikt
Zsiga 667-nek az előző topic kérdésre!
A vér szava - - Elfogyott - Battletech
Kerenszkij vére trilógia
Michael A. Stackpole: Elveszett sors - - Elfogyott - Battletech
Kerenszkij vére trilógia
Michael A. Stackpole: Halálos örökség - - Elfogyott - Battletech
Kerenszkij vére trilógia
Ez a trilógia kéne nagyon!Szupi könyvek. -
MUŁĐER
addikt
MW4 elég más az MW3-hoz képest.Az MW3-ban nagyon követték a régi könyveket,ami nem rossz,csak a játékmenetben volt némi butaság.A 4-ben sok minden változott,először nem tetszett a 4,de miután játszottam vele egy kicsit,nagyon megszerettem,végig is vittem legnehezebben vagy 5X....

-
MUŁĐER
addikt
^
-
MUŁĐER
addikt
Most olvastam a Klánok Alkonya 6-ot,a Háború árnya-it.Ki olvasta még?Vélemény?Szerintem nem rossz,bár Thomas S. Gressman előző könyve,a Kard és tűz sokkal jobb lett szvsz.Michael A. Stackpole írja a legjobb könyveket,vele szorosan Brain Lee Pardoe.
-
b.bone
senior tag
3 vagy 4 könyvet olvastam belőle. egész jók voltak. sőt.
tudsz valami jo kis könyvesboltot ahol lehet ezeket kapni? nem ilyen bevásárlóközpontos librire gondolok ahol elvétve van egy kettő.
-
MUŁĐER
addikt
Hahó!
Kiváncsi vagyok vajon hányan szeretik a Battletech világát,mert én NAGYON!Hihetetlenül összetett,és nagy,és jó,és sok jó könyv született belőle.Márig alig várom hogy kijöjjön a Klánok alkony következő része,nem bírok várni!
Persze a számítógépes játékok sem rosszak,sőt!Mechwarrior RULZ!(Ki vitte végig a 4-et ELITE fokozaton?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Baldur's Gate 3
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest