Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
én is magma hurlerekkel meg persze mással csináltam meg ezt és sztem könnyebb ha bebetonozod magad és hívod őket, ugy simán megvan kb 13 magma meg 3fathom lord és tower of flamesel védtem
oliee mikor PvP-zünk már?

-
válasz
engineeeer
üzenetére
Elhiszem én neked (sőt, köszi a tanácsot), csak épp meglepődtem, hogy F2P-vel is megcsinálta, én meg sokkal többet szenvedtem itt a már elég jó paklimmal. Én ráadásul teljesen megfeledkeztem a 3. orbról, ezért T2-es egységekkel operáltam, ami eléggé izzasztó volt. De tanulok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Amatőr csillagászat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciókamerák
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest