- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
én arra tudok gondolni h mikor eléred a bc2 szervereket iszonyat nagy távot tesz meg a net-jeled, és ezáltal megnő a pinged ami lagot eredményez (előfordul h egyes esetekben nem a legrövidebb utat választja ki hanem hosszabbat ami ue abnormális, és elviekben csak a szolgáltatód tud vele mit kezdeni - vannak bizonyos domain nevek amiket tárolnak szerverek a gyorsabb elérés érdekében ezeknél lehet szvsz a gubanc)
(de ha más játékoknál is tapasztaltad ezt akk érdemes egy modem csere, esetleg írni egy panaszlevelet a távközlési szolgáltatódnak)
előfordulhat h valami ilyesmi állhat a háttérben, esetleg nem megy valami ami zabálja a netedet? egy netsebességet mértél már? megvan a névelges sebessége?
Szerk.: a kiegészítésed után ez 100% h nem net hiba hanem valami más, esetleg szoftver ütközhet, nincs felhúzva a vgad? mert azt olvastam külföldi fórumokon ettől lépked leginkább ki a játék... de még lehet számos mellékhatása is, ha OC.n van akk vegyél vissza mindent alapra és próbáld úgy... esetleg én még néznék egy hőmérséklet tesztet is everestel...
-
KVamikaze
tag
Szia!
Lehet nem megoldás, de tegnap nekem újra kellett telepíteni. Meghúztam jobban a procit és utána teljessen alapra raktam, hátha túlmelegszik és azért szaggat, de nem.
Bármelyik szerverre felmentem a játék élvezhetetlen volt , 20FPS akármilyen beálítással.Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest