- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonz0
tag
válasz
WhiteWalker #11028 üzenetére
Úgy látszik nem érted a lényeget. Van 5 ember aki rendszeresen fenn van TS-en amikor a ti szervereteken játszik. Folyamatosan kapja az oltást, hogy milyen durván darálnak és mennyire unfair ez az egész. A szerveren 32-en játszanak, az egy dolog, hogy nyilván ezen az 5 emberen múlik minden és nekik kéne átmenni meg kétfele rendeződni csak hogy a többi 27 boldog legyen. De, hogy pont azért kéne nekik ezt megtenni mert ők hajlandóak arra, hogy vegyenek 1000 forintért egy mikrofont és telepítsenek egy programot a többiek meg nem, hát ez kicsit nálam kivágja a biztosítékot.
Igen tudom, van hogy többen vannak fenn TS-en mint 5, de hidd el nekem, az átlag 3-5 ember szokott lenni. Ha meg fenn vagyunk 8-an akkor nagyjából biztos, hogy nincs mindenki egy oldalon. Szoktam is őket anyázni, hogy mit hallgatóznak.
Egyébként már írtam ezt is. Meg lehet nézni a statjaimat, de szerintem a többiekét is, közel sem vagyunk annyira zúzókommandó, mint amennyire beállítjátok. általában 10 meccsből 4-et bukni szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest