Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11034) Gonz0 válasza WhiteWalker (#11028) üzenetére


Gonz0
tag

Úgy látszik nem érted a lényeget. Van 5 ember aki rendszeresen fenn van TS-en amikor a ti szervereteken játszik. Folyamatosan kapja az oltást, hogy milyen durván darálnak és mennyire unfair ez az egész. A szerveren 32-en játszanak, az egy dolog, hogy nyilván ezen az 5 emberen múlik minden és nekik kéne átmenni meg kétfele rendeződni csak hogy a többi 27 boldog legyen. De, hogy pont azért kéne nekik ezt megtenni mert ők hajlandóak arra, hogy vegyenek 1000 forintért egy mikrofont és telepítsenek egy programot a többiek meg nem, hát ez kicsit nálam kivágja a biztosítékot.

Igen tudom, van hogy többen vannak fenn TS-en mint 5, de hidd el nekem, az átlag 3-5 ember szokott lenni. Ha meg fenn vagyunk 8-an akkor nagyjából biztos, hogy nincs mindenki egy oldalon. Szoktam is őket anyázni, hogy mit hallgatóznak.

Egyébként már írtam ezt is. Meg lehet nézni a statjaimat, de szerintem a többiekét is, közel sem vagyunk annyira zúzókommandó, mint amennyire beállítjátok. általában 10 meccsből 4-et bukni szoktam.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.