Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot most jutottam oda, hogy játszanék is vele végre, de egyszerűen nem tudok se single playert se multit. Mindegyiknél kidob azzal, hogy a program működése leállt. Win 8.1em van. Nálam van vmi gáz vagy alapból ennyire jól sikerült a játék?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Nem nem azzal a konfiggal egy Lenovo y500-as laptoppal i5, 8GB ram 2x Geforce 750M GT SLI. De megvan a probléma oka közben: a Win 8.1. Biztonság kedvéért megtartottam a win8am és kipróbáltam azon többszöri indítással is singe/multi is tökéletesen megy. Win 8.1 alatt több játékkal is akadt már problémám sajnos...
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Úgy döntöttem átrakom a játékot SSD-re mert elég lassan indítja. Ezt a csodás origint nem lehet rábírni, hogy találja meg más helyen is a játékot? Én úgy töltöttem le a játékot mert nincs dvd író a gépben és másik gépen nem akartam dvd képet csinálni a 3 dvd-ből. De ha nem muszáj akkor továbbra sem szórakoznék ilyennel...
[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest