Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Csak engem dob ki a játék? Punkbusterrel nem frankó valami.
-
7600 GS
addikt
Cris99&TcK_Marco&sephi: Köszönöm!
Akkor valószínűleg a HDD-re kell raknom a játékot, mert ugyan van az SSD-n 33,3 GB helyem, de tervezem karácsony táján megvenni a premiumot, és a DLC-k már nagy valószínűséggel nem férnének el az SSD-n úgy, hogy maradjon 20% szabad hely.
-
7600 GS
addikt
Az alapjátéknak és a DLC-knek összesen mennyi hely kell körülbelül?
-
7600 GS
addikt
Hol lehet most a legolcsóbban hozzájutni a premiumhoz?
-
7600 GS
addikt
Lenne egy kis gondom.
Lefutattam a PB updatet, de azóta a ha be akarok lépni egy szerverre, akkor "a BF3.exe" működése hibaüzenetet dobja ki.
Tudtok erre valami megoldást?
-
7600 GS
addikt
Játszik itt valaki SLI-s rendszerrel közületek? Kíváncsi lennék, hogy mennyire komálja a többkártyás rendszereket a játék.
-
7600 GS
addikt
Szerintem nekem perpill nem lenne érdemes váltani, így is minden elfut amit szeretnék. Majd hogyha mérséklődik a 670 ára, akkor esetleg elgondolkozok, de addig bőven jó nekem az 570 is.
Anno 90-ért vettem a kártyámat, el tudnám adni olyan 50-55 körül. Tehát azért kéne még a 670-hez pótolni rendesen.
-
7600 GS
addikt
Lehet hogy láma kérdés, de a PB-t nekem kell frissítenem? Ha igen, ezt hol tudom megtenni? Már másodjára dobott ki a játék ma.
-
7600 GS
addikt
A Battlelog azt irja ki, hogy update kell, mert anélkül nem hajlandó elindulni, de az origin meg nem talál frissitést. Mi a vihart csináljak?
-
7600 GS
addikt
válasz
- = Zk = - #20395 üzenetére
Milyen joy-jal tolod?
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Csak nekem számolja egybe az M16A4 és az M16A3 statisztikáit?
-
7600 GS
addikt
Csak engem dobál ki a játék disconnected from game felirattal?
-
7600 GS
addikt
válasz
Dexter-2000 #18799 üzenetére
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
#59070464 #18580 üzenetére
Amikor még megvettem, akkor normál méretű házam és lapom volt, csak aztán most nyár elején váltottam Intelre. No meg eszméletlen hatékony és csendes a hűtője, idle 37 fokos a GPU , terhelés alatt nem megy fentebb 66-68 foknál. Plusz nem is volt sokkal drágább mint a referencia változat.
-
-
7600 GS
addikt
válasz
walkmanboy #18265 üzenetére
Ha nem irod az egész szöveget félkövérrel, akkor is látjuk ám hogy irtál.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Régebbi battle reportokat hogyan tudom megnézni?
-
-
7600 GS
addikt
válasz
devilinsid3 #17026 üzenetére
A nagy öregek az MSI Afterburnert ajánlják.
-
7600 GS
addikt
válasz
SparrowHUN #16790 üzenetére
Az kemény.
Paszta nélkül érthető. Egyébként pontosan milyen konfig ez, hogy 6 éves és viszi a BF3-at?
-
7600 GS
addikt
válasz
Illusion1010 #16764 üzenetére
Miért nem szóltatok basszus, mentem volna én is, én meg irogattam mindenkinek mint a hülye hogy van-e kedve játszani.
-
7600 GS
addikt
Ha valaki gondolja tolhatunk pár kör sqdm-et.
-
7600 GS
addikt
válasz
DeadMeat #16639 üzenetére
Én a fegyók kimaxolása miatt járok fel.
Nekem változatos a stilusom. Van amikor eszméletlen mód megyek és irtom az ellent assaulttal vagy supporttal, de van amikor viszonylag visszafogottabban, reconként tevékenykedem.
Ja és kösz Winne hogy emlitetted a FOV-ot, hogy állitsuk fentebb, nekem sokkal jobban bejön igy a game, többet látok meg nekem felgyorsult az egész játékmenet.
-
7600 GS
addikt
válasz
Illusion1010 #16478 üzenetére
Köszi!
Winne: Értelek én, én is assault+support szeretek lenni (kivéve Metro), de amikor elönti az ember agyát a méreg akkor olyan jó egy kicsit tankozni.
Legalább megnyugszom, utánna meg megyek visza.
-
7600 GS
addikt
válasz
Kephamos #16448 üzenetére
Szerintem jól teljesitettünk, mindig közel voltunk a győzelemhez, 2-szer sikerült is. TS-ek tuti jobb lett volna, csak sajnos nincsen még headsetem.
Én Metro-n csipáztam, azon kivül mindehol assault+support kombó, nekem nem tűnt fel komolyabb hiba a sebzéssel kapcsolatban. Lehet hogy HC és HC szerver között is van különbség?
A játékot meg köszi még egyszer mindenkinek.
-
7600 GS
addikt
Körülbelül fél óra múlva indulunk sqdm-ezni, aki akar tartson velünk.
-
7600 GS
addikt
Este akkor SQDM. Nekem bármikor jó, kivéve 7-8-ig, majd írjatok rám battlelogon.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest