Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
dzsuva
tag
Egyetértek, tényleg nem lopott. Itt Magyarországon is azért ilyen drága, mert a %!/%! diszribútorok vagy nagykerek (pl. Media Markt) nagyon drágán adják, hogy legyen nyereségük. Én is inkább orosz kóddal, vagy csak kulccsal veszem a játékokat, mert 12-18k-ért tudod ki fog játékot venni
Most is vettem egy napoleon total war-t kemény 1200Ft-ért és örülök mint majom a farkának -
-
dzsuva
tag
Ilyenkor szoktam előkapni a jó öreg .44-es Magnumot és le Magnum Rage-lek mindenkit (kiállok és fejbeszedem őket olyan Piszkos Harry style-ban)
Vagy kicsit trollkodok a gyerekkel és lövöm, így suppresselem és így megölik őtWinne: Bocs, tényleg félreértettem, de látom te is
Azt akartam kérdezni, hogy hogyan tiltottak le, mert új játék eladása nem ellenkezik a szabályzattal? -
dzsuva
tag
válasz
SipiBcs #4469 üzenetére
Igazad van, mert én sem szólnék egy szót se, ha pl. "donate" alapon csinálnák, mint sok más cég és mondjuk, ha nincs meg a szükséges összeg, akkor nem lehet letölteni a magyarítást.
Mert itt az SMS-es fizetés volt a "felháborodásom" alapja, nem az, hogy fizetni kell érte (az csak rátette egy lapáttal). Egy emelt díjas SMS-el már húztak le rólam 20k forintot, persze feljelentettem a céget és visszakaptam, csak hát akkor is...
-
-
dzsuva
tag
válasz
Laraxior #4445 üzenetére
Egyetértek, de ez kb. olyan, mintha egy demo játékért pénzt kérnének, mert végülis azzal is dolgoztak. Vagy fizetni kéne azért, hogy bf3-nál angolul menjen a játék (mert csak svédül menne).
Meg ez az emelt díjas SMS megoldás sem jön be nekem, mert ilyennel lehet keményen csalni is... -
dzsuva
tag
Ez a magyarítás dolog Bakeréknél...
Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest