Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Synyster6661 #34589 üzenetére
A zöld csíkos embereknél a zöld csík mit jelent?
-
Khelben
nagyúr
válasz
scope2007 #33395 üzenetére
A csalókat hogy lehet felismerni? Van valami jellemző, amiből le lehet szűrni? Vagy sokféle csalás van? Nekem olyanok gyanúsak, hogy pl valakit mesterlövész puskával alig találok el, ő meg simán lelő egy távcső nélküli géppisztollyal. De lehet, hogy csak ennyire jó...
-
Khelben
nagyúr
Nagyon büszke voltam magamra
-
Khelben
nagyúr
Úgy látom, ezen a szerveren már járt pár honfitársam...
-
Khelben
nagyúr
A guildhez tartozásnak vannak előnyei? Vagy platoon. Az ugyanaz, mint a guild más játékokban, ugye?
-
Khelben
nagyúr
Az később változni fog, hogy találkozok egy emberrel, belelövök 4-5 lövést, erre megfordul és egy lövéssel leterít? 10. szinten járok és elég frusztráló...
Érdekel valakit egy alapjáték kód? Én se tudok vele mit kezdeni, ismerősöknek nem kellett. Legyen mondjuk 3000 Ft.
-
Khelben
nagyúr
Nem, ezt simán félreárazták. Az érdekes az, hogy 2 polccal feljebb ott volt ugyanez 10500-ért. De a pénztárnál is csak 5300-at kértek érte, úgyhogy jól jártam
Amúgy teszkóban mindig úgy kezdem, hogy átnyálazom a szoftvereket, mert már két xbox-os játékot is vettem 2500ért, amik amúgy 8-9000-be kerülnek. És azok sem voltak akciósak, csak simán ki voltak téve ennyiért. -
Khelben
nagyúr
válasz
fenergie84 #30026 üzenetére
Na, kezemben a teszkós, 5300 forintos premium. Belül két kód van, egy headstart nevű és egy premium. Nekem csak a premium kell, akkor a másikat eladhatom, mint alapjátékot? Mert ugye az alap már megvan nekem.
-
Khelben
nagyúr
Még egy kérdés: van valami kimondottam magyar vagy ph-s szerver?
-
Khelben
nagyúr
válasz
fenergie84 #30026 üzenetére
Tescoban.
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok. Limited editionban van meg a játék, hogy tudok upgradelni prémiumra? Meg kell vennem a prémiumot? Vagy a prémium mindenképp csak kiegészítő? Azért vagyok megkeveredve, mert láttam 10500ért is meg 5100ért is bf3 prémium néven játékot, nem tudom, melyiket kellene megvennem.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest