- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
Neoteric #18706 üzenetére
Nem nagyon vagom, de a proci alacsonyabb felbontason es reszletessegen szamit. Ha a 4ben is az lesz (biztos az lesz), mint a 3ban, hogy a 4 magos i5 kiszolgalja a 7950em (proci nem megy 100, csak 60-70 korul, viszont a vga 100-on megy), akkor tokmindegy, hogy 8 magom van vagy 4. Vagy rosszul gondolom?
(#18705) LamaCube
En azt terveztem, hogy BF3 uninstall a geprol es a BF4 mehet az ssdre. -
haly
őstag
válasz
Neoteric #18675 üzenetére
Azért én ennyire nem mondtam szürreális dolgot. Nem kell itt elbagatellizálni a dolgot. Bőven a belefér kategóriába tartozik, hogy én 80 fps-t szeretnék látni az 50 helyett, ezért levettem az élsimítást, és így áll fent a procilimit. Egyébként ezt az előző hozzászólásomban is leírtam.
Azt is leírtam már régebben, hogy csutka maxon simán kihajtja, viszont ez a kártya szvsz nem arra termett. Ahhoz minimum egy 7950, vagy 7970 kéne, azoktól meg azért messze áll. Téma lezárva.
-
haly
őstag
válasz
Neoteric #18655 üzenetére
Ja. Hidd el én találom a legérdekesebbnek, csak az a baj nem hiszem el. Másik topicba is volt egy ilyen nyálverő gyerek, aki azt állította neki végig 99%, holott alkatrészre pontosan megegyezik a konfigunk. Aztán 2 screenshotot kértem, és hoppá, neki 81%-on volt. Ennyit erről. Biztos vagyok benne, hogy azzal a beállításokkal amivel én játszok, nálad nem lenne 99%. Tessék megnézni, caspian border orosz kezdő, ahol a menübe lehet választani, hogy hova szüless. Lősz ott nekem egy screenshotot 1680x1050-ben, ultrán, kivéve motion blur, ambient occlusion: OFF, és AA: off. Nem lesz ott a büdös életbe 99%, még egy szénné húzott i7-el sem.
HBAO-t ha ráküldöd, akkor sok helyen megvan a 99%, és csak 3-5fps-t vesztek én személy szerint, de még így is csomó nagy pályán, ha keresztülnézek rajtuk akkor 85-90% szokott lenni. Nem lesz az végig 99%, hiába hitegetsz vele, mert tudom, hogy nem igaz. Édes kevés ahhoz a te i5-öd, pláne 4GHz-en.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Neoteric #18083 üzenetére
azokról a házakról beszélünk a bf3ban amire kb. 4-5 tár rocket podot kell lőni? hamarabb megölöm azt aki bemegy a házba, ha kiugrok a heliből és lelövöm pisztollyal..
amúgy a bf2ben a heli területi sebzési IS brutális volt.. tv-t 10 méterre mellé lőtted a tanknak és meghalt, a házakba nem nagyon tudtál bemenni a bf2ben
ahová meg bemehettél akkor is a területi sebzés miatt nem volt olyan hely ahol meg tudtál bújni sokáig..
hidd el, jármű téren vicc a bf3 a 2 után
amúgy még BC2ben is jobb volt a rombolhatóság, mint ittmiről beszélünk? ott egy lépcső és nem lehet lerombolni a házat? na ne már..
-
Stunts666
őstag
válasz
Neoteric #16567 üzenetére
Nem tudom. Akkor elborult az agyam a glitchelökön. Emlékeim szerint nem macroztam le senkit sem. Viszont előfordulhat, mert kocsmatúra után tértem be. Tényleg úgy emlékszem, hogy nem macroztam le senkit sem, mert l1zrrr nem egyszer löttem le.
Az utolsó PH-s meccsen a glitchelőkön akadtam ki és léptem is.
-
haly
őstag
válasz
Neoteric #16373 üzenetére
És ezt milyen pályán mérted, mert baromira nem mindegy. Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. i5 3570K nem csak valamivel erősebb annál a procinál. Ráadásul nálam 1680x1050-es felbontás, MINDEN ultrán, élsimítás offon, HBAO offon, és motion blur van még kikapcsolva. Így bizony például Gulf of Oman-on 64-es szerveren van olyan hely, ahol leesik 80%-ra a kihasználtság. Meg persze ha az égre nézek, de akkor mind procié, mind VGA-é is leesik. Az az érdekes tudod, hogy i5 nem 100%-on teker. Ha ennyire procilimit lenne, akkor nem 70-75%on járna, hanem 90 felett az is. Ennek ellenére kis pályákon végig 99%-on teker a VGA, szóval nem értem a dolgot. Proci limit szerintem elképzelhetetlen. Ha valami nem stimmel, akkor tippeket várom, hogy mi.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Neoteric #15330 üzenetére
A beta együtt lesz az előrendelőknek és a premiumos BF3-asoknak,vagyis elvileg mostmár,ha az alfába nem jutott az ember be,nincs emiatt "teendője"?
A kártyás kódok miatt tényleg lehet fura helyzet...
Közben megnéztem,a premiummal jön a China Rising,az is van preorderben...
Nomeg igazából a 3-ban se volt annyira előny a többi preorder cucc.Nem is értem,miért nem kezdenek Premium Editionnal,kavarodás lesz,mert ugye a 3 is volt a megjelenés után is limitedben,a Karkand miatt nagyon sz...ul járt,aki a simát vette...a kódosditól meg ódzkodok cdkey oldalon,ha megint ilyen orosz+nyelvi fájlok másolgatása...Kezdeni meg akarok az elején,a 3-ról csúsztam le sok ok miatt,hiába jöttem előrendeléssel,nem volt időm,külföld...a haladás miatt se lenne rossz,a 3ban is elég szépen elhúztak,akik az elején kihasználták az F2000 bugot,a robbanó auto shotit,a mortar erejét,a tank 2 lőszerét váltogatva duplagyors lövést... és a többit...lehet tetű dolog,de...alapvetően mégiscsak akkor jön az élet,amikor az embernek már megvannak a szükséges dolgok,mégha nem is maxol ki.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Neoteric #14673 üzenetére
Nem a szervezéssel volt a baj, hanem a gyíkoskodással a tetőn, meg abból lett elegem hogy bunny hopp közben lövöldözve ne szedjen már ki 1-2 golyóból senki 250 méterről, mert az kicsit furcsa nekem, skill ide, skill oda.
Viszont Rush-on kívül benne lehetett volna nyugodtan a nagy mapok közül pár, CQL-ben is, mert pl. én (meg szerintem WinGab is arra szavazott, nem olyan pályákra, ahol sikátorban meg lépcsőt mászva kell közlekedni a verdával. -
devilinsid3
addikt
válasz
Neoteric #14655 üzenetére
mintha battlefield friends lenne képregényben ahogy itt egymás alá írogattok
a colonel noob kioktatja a colonel100-at, hogy melyik is az a map
wup-wup-wup(#14656) MASZK1 részemről sem volt sok vita, mert amit csinált az a pár illető abból nem kell vitát csinálni.. mindenki tudja, hogy WinGab-nak volt igaza
ha egy olyan admin lett volna ott aki nem tűri az ilyeneket (pl. én) szerintem helyből bannolta volna ki az illetőt, főleg egy ilyen megszervezett játékon és nem kérte volna, hogy "na léccives mássz már le onnan" .. de téma lezárvalégy szíves
-
devilinsid3
addikt
válasz
Neoteric #14595 üzenetére
azért szerintem jogosan "rinyál" ..
ez egy kis barátságos összejövetelnek volt meghirdetve erre ahogy olvastam ott szórakoztak fent a tetőn, ráadásul még ki is kaptuk (talán ez miatt is?!)
és számomra bocs, de nem természetes egy olyan dolog, hogy gránát+fa segítséggel felugrálunk egy valaminek a tetejére
semmi offense, vélemény volt -
Stunts666
őstag
válasz
Neoteric #14595 üzenetére
Nem a nyerés vagy vesztés érdekel. Szórakozni akar az ember. De ilyen hozzáállással szervezz még párat nyugodtan.
Ez nem túlzás. Egy közösségben elvárja az ember, hogy fair play legyen. Inkább pubolok és kevesebb a bosszankodás. Sokan itt verik a nyálukat, hogy mekkora profik. Ezek után nem lepődnék meg, ha a fél ph macrozna, aimolna, whzna.
-
emiki6
veterán
válasz
Neoteric #14507 üzenetére
Én még szavazok Operation Riverside-ra, Nabadan Flatsre és a vasutas EG mapra! (Sajnos pont azok nem fértek fel a listára
)
Hrvp: a szerveren lévő idiótákkal nem érdemes kommunikálni.
Figyelmedbe ajánlom a "battlefield friends - teamspeak" című videót!
/IMPRESSIVE FIRE!!!/ -
devilinsid3
addikt
válasz
Neoteric #13453 üzenetére
nem hiszem, hogy ma lesz
még szabályok sincsenek.. (legalábbis én a fent említettek egy részével nem értek egyet
)
#13454) kisza25 a legjobb amikor tank ellen próbálja használni valaki és a 3. után sem esik le neki, hogy a füst miatt nem fog tudni még el sem találni nem, hogy kiszedni.. motorosok ellen meg köcsögség
de pár fegyver miatt én is szégyelltem magam TDM-en mikor dogtag-ig csináltam -
devilinsid3
addikt
válasz
Neoteric #7865 üzenetére
na de kérlek, te mondtad, hogy recoil controll
amúgy köszi
nem felvágásból, de legalább nálam nem 24/7 az m16 megy
-
jó csak m16nál szerintem a nagy recoil controll közben egy kis kávé, üdítő vagy ami jól esik belefér, a fegyverek nagy részénél meg oda kell figyelni, hogy mikor mennyit engedsz neki#7867) Zoli54213 egyszer már nagy magányomba amikor nektek is belefér egy vereség meghívhatnátok egy warra, megyek famas-al vagy ak-val, csak kipróbálnám mit lehet halandó fegyverekkel kezdeni, mert szerintem koránt sem olyan vészes a helyzet, hogy m16 nélkül semmit nem lehet kezdeni, de úgy látom a war hero-knak is beszélhet az ember
-
válasz
Neoteric #6652 üzenetére
Lehet, de nálam az average gpu használat 80% körüli a HWiNFO64 szerint. Pedig nem csúcskártya, igaz kicsit meg van rángatva és jó pár dolgot ki is kapcsoltam (aa, motion blur...)
.
F_Zolee: annyira nem hat meg a dolog, csak jeleztem, hogy nem mindig 100%-on pörögnek a vga-k.
Winne: na, mindjárt ránézek, hogy hol a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W