Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
CJ4567 #29732 üzenetére
Tegnap leültem ugye hogy megnyerem a 3 kört (bár nem értem eddig hogy nem Domination-oztam, mert egy se volt még eddig nyerve), aztán rögtön 3 olyan kör jött, hogy sorra vesztettünk, a negyedik nekifutásra meg mennem kellett el, nem tudtam befejezni, szóval semmire nem volt jó. Nekem sem megy fantasztikusan a játék, de hogy ekkora balfasz csapattal tegyen össze, mint tegnap. Hárman lőttünk egy ellent a zászlónál és úgy leszedett minket, mint moderátor a sértő hozzászólásokat.
Tény, hogy nemrég vettem egy 55"-os TV-t a gépemhez, aztán még szokni kéne a méreteket, mert lassú csipázáshoz egyelőre ideális, belátni mindent, de rohangálós sorbaleszedős játékmenetre egyelőre nem látom be. Hátrébb kéne ülni, de a billentyűm kábele rövid, le meg nem fogom cserélni, mert jó.Kedvenc zenémre? Nekem az a kedvenc zeném, ha a csata zaját feltekerhetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest