Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükséges, hogy valahogy lehetséges-e HDD-ről SSD-re klónozni a játékot, vagy csak újra a letöltés marad SSD-re, mert vásároltam egyet, WIN 8.1 tettem rá, korábban a HDD-re WIn7 alatt telepítettem a játékot. Megköszönném ha valaki segítene, hogy lehet a legegyszerűbben átrakni és mit kel csinálni pontosan ha lehet persze

Előre is köszi mindenkinek

-
Mengele
tag
Hi
Mi ez a F
sag?please use the task manager to close it down
Helpet elore is koszonom

-
emiki6
veterán
Oly hosszú idő után egy újabb Bf3 short by C1intBeastwood:
BF3 Short: The Last FlagOlyan jó videókat csinál, mint amilyen filmeket Clint Eastwood.

-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
van már ilyen csak át kell írni a nevet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
takacsbotond
üzenetére
Abból elég volt MW2 max szint + MW3 max szint(törten)
Meg CoD1, 2, MW1, MW3 végigvíve. -
CJ4567
nagyúr
Nem hiszem el hogy soha nem tudok tankhoz jutni
Lespawnol egyből elviszik, vagy pedig pro ül benne és soha nem robban fel 
-
Peltár
aktív tag
A csalók téma sajnos nem új történet. Engem személy szerint nagyon tud bosszantani. 1 éve is vígan mentek a csalások. A szerverek amin a játékok futnak nem az Origin vagy a DICE szerverei. Minden játékszerveren kéne legyen admin, aki figyeli a játékmenetet (ez sajnos nem megoldható) és ha auto aim és egyéb történések pl heli a csillagok között lebeg, a lövész meg csak a gyalogot írtja egymást meg nem akkor figyelmeztet, majd kírug, aztán meg banol. Ha valaki megpiszkálja a játékot és úgy csal azt meg nyugodtan
tiltsák ki egy hónapra, következő alkalommal meg végleg. Hátha valami idétlen kis kölök volt.A játék egy picit próbálja utánozni a valóságot, viszont a játékosok 50%-a nem akar fer módon játszani.
Elméletileg Tanknak-Tank ellen illene mennie, + védi magát a harci helikopterektől, akiknek az lenne a dolga hogy támadják az ellenséges tankokat. A vadászok mennek egymásra és a helikopterekre stb. Ez így durván elnagyoltan így nézne ki. Aztán vannak azok az arcok akik direkte azért mennek fel egy szerverre hogy kicsinálják a játékot, így a játékosok kilépegetnek és nem marad senki, ha sokszor megcsinálják és a gazdája nem tud tenni ellene 0/32 marad a szerver örök életére. Gyakorlatilag soha nem lesz elég admin és DICE emberke akik győznék a sok csalót. Egy jó példával találkoztam eddig, amikor észrevették a játékosok az auto aim versenyzőt, az egész mezőny csak öt lőtte halomra. A következő játékban már nem volt "kedve" játszani. -
válasz
Gergosz2
üzenetére
Szerintem te se fognál rá mindig... ha kézbe veszel egy igazit akkor érződik hogy az nem mindig kényelmes vagy úgy stabil ahogy te akarod. Pl tuti pontatlanabbul tudsz úgy célozni, ezért való inkább amolyan "csípőből" tüzelésre.
Vagy mondjuk ha fúrógépet használtál már... ott sem mindig jó rámarkolni, és úgy "becélcélozni" pontosan fúrni is nehezebb, néha csak elég úgy ahogy a képen is van.

Itt a videókban is volt olyan aki a tárra ugyanígy csak ráfogott mert az volt épp kényelmes és elég stabil, attól független hogy helytelen amúgy úgy lőni. Vagy a kettő közé teszed a markod, kicsit alá is támasztod a csövet a vertikális stabilitáshoz meg a gripet is fogot hogy a horizntális stabilitás is meglegyen.
-
TaaT
nagyúr
Ja tökmindegy hogy néz ki, a fegyver viselkedésénél működjön oszt jónapot.

-
Gergosz2
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De , nem hiába rakják rá: [link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ATi-nál is ugyan így működik?ATi-nál nem lehet beállítani a leírás alapján, mert más opciók vannak
-
regener
veterán
Beszéltem az EA magyar telefonos segítségizéjével, nem tudott segíteni mert náluk nem vagyok bannolva csak a PB-nél, aki meg tojik a fejemre.
Vígaszként kaptam egy 15%-os kupont a BF3-hoz Originre, ha kell valakinek írjon...
-
Gyula84
veterán
na letöröltem..

-
Gergosz2
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
én is gondoltam rá, hogy NVIDIA/AMD progin keresztül változtatom a színösszeállítást. Ezek szerint tényleg működhet.

-
csa33ee
aktív tag
Ja, köszi Urak, majd átrágom rajta magam.

-
csa33ee
aktív tag
Van valami progi amivel ki lehet kapcsolni ezt az okádék kéket, és amit a PB nem azonosít csalásnak?Jelzem nem a játékfájlokba akarok belenyúlni, csak a színkeverést külső segédlettel beállítani.

-
Gergosz2
veterán
-
dokee78
félisten
Ha felrakom a G53-re a Heavy Barellt az látszani fog a játékban,hogy más a cső?
-
Peltár
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Értem én csak poén! Egy tankban 800LE disel motor, vagy gázturbina van, hallatszik 10km -ről.
Egyébként, hogy látszol e minimapon az attól is függ, hogy az ellenség és közted van e tereptárgy, természetes akadály.
Ha hangtompítós a fegyvered és bokorban fekszel és úgy lősz, akkor elméletileg nem látszol. De ezek sajnos vagy működnek vagy nem. A többiek is jelenthetik az ellent, be is mondja a játék. A soflam félautomata lézeres
célmegjelölő azoknak a rakétáknak amik tudnak vele élni. A MAV sem mindig lát mindent, át kell kapcsolni infra módba . A TUG még a legjobban használható, de csak pici a hatótáv. Ha csapat van akkor jobb ha több van lerakva a felderítők által. Szerintem.
-
warmonger441
aktív tag
szerk: rossz topicba írtam xD
-
dokee78
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
"Az az érzés" mikor lopakodnál tankkal az ellenség háta mögé,
de egy maki majom folyamatosan lő a semmire.
Ezzel persze felfedi,hol vagyunk.2-szer ült be a tankomba,mindkétszer miatta vettek észre.
Na azt hiszem mára elég volt a játékból.
Már paprika vörös volt a fejem.Igazak a BF3-ra is!
Battlefield 4 - Hogyan (ne)Legyünk Noobok - 1.Rész
Battlefield 4 - Hogyan (ne)Legyünk Noobok - 2.Rész
Battlefield 4 - Hogyan (ne)Legyünk Noobok - 3.RészMás:
A Heli Hydrája,mindig oda megy ahol a célzópötty?
Vagy messziről fölé kell lőni? -
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Természetesen nem.

Gergosz2: Ja arra.
-
TaaT
nagyúr
Erre valami tipp? [link] Régebben akkor csinálta ha lenyomva tartottam a Q-t. Most meg néha előjön ha megölnek, csak kilépéssel múlik el.

-
CJ4567
nagyúr
A kék filtert nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
dokee78
félisten
A legutóbbi frissítés óta nem indul a géppel az Origin.
Akkor indul amikor csatlakozom a szerverre.
Sőt kilépés után is előjön a főablaka és a szinkronizáló ablaka.
Eddig ezeket a háttérben végezte. -
CJ4567
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem adja meg, de meg lehet oldani hogy felveszel valakit innen(pl. engem
) és felmentek a szerverre, hogy letorchozd direkt, de a legjobb módszer: campereket keresd és azokat titokban letorchozod, pl. Noshahron a pálya legeleje(ahol van a nagy konténer és alá lehet feküdni meg azt hiszem US spawn is) ott szoktak kempelni, én onnan kaptam meg a killt. Vagy Spawn Beacon, és darun szoktak kemperek lenni, azokat is jó kikapni 
-
dokee78
félisten
Ha bemegyek egy szerverre ahol 2-3-an vannak ugye nem számolja a pontokat.
Hiányzik a Torchal való 1 ölés,azt azért megadja? -
dokee78
félisten
Na végre megvan a favoritom.
G3A3,lehet noob fegyver,de nekem való.
Egy baj van vele,csak az Assaultnál elérhető. -
Gergosz2
veterán
premuim-nál nincsel lokalizáció, régiózár meg stb ugye?
Csak láttam hardver aprón árulnak kulcsokat. -
regener
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mé nem?
A 3-ban tényleg nehezebb volt kiszedni egy tankot és nincs az a nyomoronc bekapcsolható pajzs sem (ami amúgy bugos). -
dokee78
félisten
Battlefield 4 vagy Battlefield 3 - Tankozás
Egyetért aki mindkettővel játszik/játszott?Mi az a "supressor" hatás?
-
-
ciry
őstag
Udv!
Megvettem a Premiumot (az alap mar reg megvolt) a de a letoltes helyett ez a kepernyo fogad [link]
Valami okossag?
-
CJ4567
nagyúr
Ez a Combat Effiency ribbon nagyon nehéz
Egyszer volt egy hatos killstreakem, magasabbat még nem sikerült sehogy szerezni mert 1-2 kill után halok 
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
dokee78
félisten
A BF3-as AUG is van ilyen jó?
Kell még hozzá 3 Squad Revives.
Mi az? -
dokee78
félisten
Annyit tettem amit írtam.
Lehet sírásnak vette?
Pedig jó gunner voltam. (most kivételesen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Konteó topic
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sag?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lespawnol egyből elviszik, vagy pedig pro ül benne és soha nem robban fel