Hirdetés
Aktív témák
-
Chris78
aktív tag
Vajon a jó öreg xp elég lessz neki vagy ez már csak a win7 -et szereti?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Hi. Most akkor honnan lehet lecsipni a betat?
-
Chris78
aktív tag
Ja és honnan érdemes elörendelni? (limited kiadást)
-
Chris78
aktív tag
válasz namenyicsavo #6046 üzenetére
THX
-
Chris78
aktív tag
Nem jutok be 1 szerverre sem. Csak elkezd csatlakozni majd simán nem csinál semmit. se hibaüzenet se más.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Quick matchnél pedig " Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. "
Atüzfalat már kikapcsoltam.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Mindegy mitt csinálok nem indul ez a sz#r. Ráklikkelek 1 szerverre 1 picit várakoztat majd eltünteti a bal alsó sarokba felugró kis ablakot és se hibaüzenet se semmi.
-
Chris78
aktív tag
Valakinek valami ötlet, hogy én miért nem tudok belépni 1 szerverre sem? Csak elkezd csatlakozni majd simán nem csinál semmit.
-
Chris78
aktív tag
Hi.
miért nem megy a béta?
Mostanába nnem voltam és most nem lehet elérni a játékot?....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
A köszi az infót megyek BFBC2-re
-
Chris78
aktív tag
Nekem a térkép nem akar szimpatikus lenni. Álandóan váltogatnom kell mert még nem ismerem a pályákat de a spot miatt a közelit használom ha meg menni kell akkor a legtávolabbit. Nincs valami mód rá ,hogy elö lehessen hozni a nagy térképet a kicsit meg ne keljen álítgatni?
-
Chris78
aktív tag
Kaptam az 576-tól "Dlc" kódokat. Azok mire jók, és hova kell beirni?
-
Chris78
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
Chris78
aktív tag
Sniper kasztnál az alapból kapott kis "sokol rádió" amit le lehet tenni az mire jó?
-
Chris78
aktív tag
Sajna ezzel még nem sok a játékidöm de a bc2-nél simán volt ,hogy 8-15h ig nyomtam ugy ,hogy előtte éjszakás műszakot húztam.
-
Chris78
aktív tag
Nála is kb óránként 1x "kimereviti" képet. Szerencsére nem teljes a fagyás alt+ctrl+del megoldja csak akkor kerülök agyvérzés közeli állapotba amikor a win kiirja ,hogy megpróbálja megkeresni a hibát. Általában akkor persze akkor fagy amikor besűrűsödik a helyzet. Ati 5770-t használok melyik driverrel próbálkozzak?
-
Chris78
aktív tag
válasz szasanyi #22439 üzenetére
Nekem is 5770 em vam 4Gb 1333mhz és csak e8200. 1200-as felbontás közepes grafika 40fps alá néha esik csak pár pillanatra. Teljesen élvezhető. Nincs huzva semmi. Bár a proci t szerintem megpróbálom kicsit felizgatni.
-
Chris78
aktív tag
Idönként nálam nem működik a "Tab" a "q" az "y" "esc". Másnál is van ilyen? Nem tudom a progi hibája vagy a bill-é. Elég idegesitö amikor hirtelen se hasalás se spot stb.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Hali. Van valaki aki inkább délelőt ér rá? Nekem a munka+család miatt inkább a délelőtti órák jók. Néha azért du is. Szivesen mennék csapatba. Aki társakat keres pls vegyen fel. nick: Chris78Hu
A bugokal én meg úgy vagyok ,hogy nem nagyon zavarnak és szerintem nincs is sok. Egyébként ahányszor 1 bug beszivat kb annyiszor "segít" is. Mikor pl valakire az ember távolról elküld 1 rövid sorozatot aki ráadásul félig takarásban keresztbe fut és bead 1 fejlövést ,na arra senki nem panaszkodik. .[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
válasz whiteman0524 #25774 üzenetére
Fent tegyél 1 x-et a 1-5 empty server ikonra .
-
Chris78
aktív tag
-
Chris78
aktív tag
Mindha valamikor lett volna 1 Ph játékos lista ahova fel lehetett iratkozni. Vagy az a bc2-nél volt?
-
Chris78
aktív tag
válasz Illusion1010 #25789 üzenetére
Én ilyenkor szoktam átmenni 8-10 fös szerókra kis mapon. Fergeteges csapatjátékokat szoktunk összehozni sokszor ismeretlenekkel teamspeak nélkül is simán csak a játék saját komunikáciojával. Sokszor nem is kell több csak a csapatvezetö megadja az irányt a többi meg utána.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Az msi afterburner progit játék közben ,hogy tudom nézni? Meg szeretném tudni mit kell még fejlesztenem, melyik alkatrész van csúcsra járatva. Proci vagy a vid kari?
-
Chris78
aktív tag
Msi afterburnert ,hogy kell kirakni, hogy lássam a proci és a vid kari terhelését játék közben? Vagy más progi is jó erre a célra?
-
Chris78
aktív tag
Lekopogom de nálam tökéletesen müködik. Most az AA 16x raktam és tükör kép pedig nem egy erőgépem van.
Rájöttem a helit ugy a legegyszerűbb leszedni az engiber kézi stingerjével ,hogy becélzom "lock" ,megvárom amig eldobja az infracsalit majd csak utána bumm.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Tegnap találkoztam valakivel akinek valami ilyesmi neve volt "2gdfjifd2s". Vajon miért áldoz valaki 10 ropit ,hogy utána 1 ilyen nevet adjon magának? A játék eredménye alapján nem cheater volt 4/6 k/d.
-
Chris78
aktív tag
3,9Gb De nagyon lassan jön.
Kicsit azért félek tőle mert nekem eddig egész jól működött.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
De jó. Pont most kezdtem volna.
-
Chris78
aktív tag
Nekem most csatlakozik 1 Karkandos szeróra.
-
Chris78
aktív tag
Kör végén pár pillanatra kirak néhány fegyót. ???
Az mi?[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Na lenyomtam pár Karkand kört. Nekem bejön.
Jó lett a statom is bár még kell szokni ,hogy több épületbe lehet bemenni és több az ablak is amire figyelni kell. GO BF3 Karkand....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest