Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
veterán
válasz Roxbury #17699 üzenetére
neeeeeeeem! Már most Reggel sikeresen beaktiváltam VPN nélkül! 27. 00:01 óta játszhatü huvatalosan, nem 28!
Jhonny06: khm. Említettem, hogy VPN nélkül multiztam! Komoly! Direkt néztem a visszastámlálót, elaludtam, reggel 9-lor meg tudtam aktiválni! De inkább nézd meg magad, ha nem hiszed!
Igen! Voltam fenn egy Operation Métros szerveren is!
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Meg kérdezem a biztonság kedvéért, (bár többször is volt róla szó) aki 576-ból vett LE-t amiben nem voltak benne a kódok viszont még úgy rendelte hogy jár hozzá, azok holnap kapják meg emailben ?
Istenem, már megint jön a Noob-ozás, legalább helyesen használnátok ...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Jhonny06
veterán
válasz medvezsolt #17700 üzenetére
Nagyon írják itt páran, hogy már multiznak. Bár lehet, hogy VPN-el. Csak mintha tegnap az az infó keringett volna, hogy ma hajnaltól (tudom, hogy holnaptól van hivatalosan).
core2: Simán telepítetted és megy minden sufnihack nélkül? Engem a multi része érdekel, a single-t már végigtoltam a világbolti verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Benéztem a gépemre, már letöltötte, telepít
-
Roxbury
őstag
válasz Neil Watts #17702 üzenetére
Igazad van, kipróbáltam. MŰKÖDIK legálisan, mindenféle trükközés nélkül is mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
-
Zolás
addikt
[link] Akinek akadozik, laggol, az próbálja meg a linken lévő portokat megnyitni. De bemásolom ide is, ha esetleg eltünne az infó.
Battlefield 3If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300If you are playing on PS3, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 10000-10100, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016If you are playing on Xbox 360, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 53, 88, 3074
UDP: 53, 88, 3074Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
-
Bulitt
addikt
Valamilyen oknál fogva most kifagyott a BF3 single
-
Jhonny06
veterán
Csak mondani kellett és ide is ért a futár.
-
Zolás
addikt
válasz Wasp_HUN #17716 üzenetére
Ha csak egy-kettő nincs nyitva, még elindulhat. Illetve lehet hogy coop nem fog menni, egyéb hibák.
Jhonny06: Ide is elérhetne, arra várok reggel óta.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Edem05
őstag
válasz Neil Watts #17685 üzenetére
A PH-s szeró neve: [HUN] Prohardver! Unofficial Server
Lehet menni durrogtatni
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Gyertek játszani a PH! szerverre!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
L4mie
veterán
válasz Oppenheimer #17723 üzenetére
Este megnézzük, van repcsi meg minden? még nem próbáltam a multit, single-t majdnem végigtoltam kedden, tegnap meg hát meg kellett nézni a Club 4 Players-t... a Borsodiuk igencsak fincsi, a WC kulturált, de hogy ez miért Player Club azt nem tudom, van egy szál X-box a teremben és csók jah van egy csocsó is. Amúgy mint normál kocsma igencsak jó, de mint kockakocsma, hiányzik a kocka része.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
medvezsolt
senior tag
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Chabe89
addikt
válasz medvezsolt #17726 üzenetére
Rank 52 !? Nem úgy volt, hogy 50 a max?
-
Zolás
addikt
Afene. Még nem jött meg a játék, és nem tudom megnézni
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Jhonny06
veterán
Mennék, csak fél órája telepít.
-
Memphis79
aktív tag
NA helló!
Reggel faxául indult mert azt este telepitett cuccot végre ki tudtam próbálni-megy frankón
De most vmiért nem csatlakozik sehová felOrigin:Memphis79HUN
-
Edem05
őstag
Azt hiszem őt már linkelték tegnap is. Még nem találkoztam vele szerencsére.
-
sittes79
addikt
Kapott valaki kódot 576-tól xbox 360-hoz(DLC)..nem küldik a tetvek...de utálom ezeket az éhes...kapitalista...szemét cégeket.
-
boogie84
veterán
1680 - Ultra - motion blur off. 55fps alá nem ment a repülős küldetés végéig. Jól fut! Meg vagyok vele elégedve. Irányítás is tetszik!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Zolás
addikt
válasz madgie #17736 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Na jól van, ezért meghekkelem a VIP státuszod és újjjoncc leszel örökre
-
v!ct0y
veterán
Remélem ezt a spawnrendszert javítják mert elég gáz ha odaspawnolok 5 ellenség közé..
És már rég lelőnek mikor még fekete a képernyő.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz v!ct0y #17739 üzenetére
Tegnap volt olyan, hogy egy ellenséges pontot húztunk, gondolom ezt látták és oda spawnoltak. Nos a hiba az volt, hogy minden ellenséget egy bizonyos helyre spawnolt a gép. Mi meg geci módon csak azt az egy pontot figyeltük és szedtük lefele őket.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Én azt nem értem hogy ha Európában gyártják a játékot akkor miért USA-ban meg Indonéziában jelenik meg először?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Edem05
őstag
Aki teheti most jöjjön a PH-s szerverre. JOIN
-
fornettisuti
veterán
Most jövök a PH!-s szerverről, rajtam kivül nem volt senki.
Próbálgattam a beállításokat.
Van egy elégmókás dolog, amit észrevettem:sprintelés közben, nyomd meg a hasalás gombot és tüzelj a fegyverrel
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Wasp_HUN
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17741 üzenetére
Mert az EA amerikai cég. Az EA a bonyolult európai disztribúciót mondta ok ként Elég szánalmas kifogás valóban.
Azt szeretném amúgy kérdeni, hogy szerver beállításokban nem lehet állítani a Ticket mennyiséget? Hihetletlen rövidek tudnak lenni a Conquest meccsek. Egy Rush néha 2szer tovább tart.
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
Bulitt
addikt
CDGalaxy-ba vettem meg, és rögtön a kezembe nyomták a DLC kódokat
-
M3nyus
aktív tag
opera böngészővel futtatja valaki?
néha nekem elszáll hibával, multi alatt kb 20-30 p és battlefield.exe hibát észlelt. single alatt 2-3 óra múlva dobott kiÉn vagyok M3nyus!
-
DrokOne
csendes tag
FU... hol a szolidarítás a dolgozo/tanuló emberek felé? Ha mi nem tudunk, Ti se játszatok ez lenne normalis
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.