Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
milapsy
aktív tag
sziasztok tudni már valamit hogy miért nem mennek a szerverek? pont vasárnap
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
milapsy
aktív tag
-
milapsy
aktív tag
válasz kisza25 #11854 üzenetére
2 ide vonatkozó hszt találtam 1 kérdést és 1 választ amiből semmi biztosat nem szűrtem le szóval nem tudom hol van az a 15 hsz pont előttem, lehet szemüveget kéne már íratnom és gondoltam mivel ez egy fórum ahol kérdezni és válaszolni szoktak"nem-nem a tied az nem válasz volt csak kukacoskodás" még a "korán van" válasz is értelmesebb volt! és igen mielőtt bemegyek valahová át szoktam nyálazni a topicot, szóval hogy én mit szokok meg és mit nem azt hagyjuk, mert te már rég megszoktad az őőőő olvass vissza 3 hszt most jól megmondom a tuti választ ezeken én remekül szoktam szórakozni szóval ha gondolod folytathatjuk
más: az Early Enlister Deluxe Edition-t érdemes prémiumra váltani? meg éri e azt a plusz 40-50 eurot? vagy egyelőre még semmi értelme, és majd esetleg később 2017-ben? mikor megvettem előrendelésben akkor még ilyen nem volt pémium most meg látom hogy plussz maniért lecserélhetem
-
milapsy
aktív tag
válasz kisza25 #11877 üzenetére
szerintem maradjunk annyiban hogy az általad említett hozzászólások mind egy kérdés, hogy miért nem megy? jött egy válasz bizony én is megtaláltam azonnal, hogy egy forumtag mindenféle forrás nélkül " jelbe beír valamit hogy DDos támadás, ami vagy hivatalos vagy nem. Elolvastam utána még a googleba is beírtam de semmit nem adott ki, már elnézést hogy biztosat akartam tudni egy esetben konzultálok a szemésszel ha te meg veszel pár matek órát, mert akárhogy is számolgatom az "ezzel kapcsolatos hsz-eket sehogy sem jön ki a 15
-
milapsy
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #11883 üzenetére
szép eredmény, hol vagyok még ehhez
-
milapsy
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #11910 üzenetére
hát nekem több a halál mint a kill, főleg hogy most is csajom nyomja aztán azt kiabálja hogy allahu aakbar és ez nem vicc
-
milapsy
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #11925 üzenetére
elég durván tolod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest