- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Köszi, azzal megoldottam.
Azt viszont nem tudom, lehet-e, hogy ha elindítom a programot, akkor automatikusan kezdje el begépelni a cuccokat.
Vagy azt beleírni egy bat fájlba, hogy indítsa el a programot, majd nyomja meg a CTRL+ALT+A kombinációt.
Ilyet is próbáltam, csak ezzel az a baj, hogy ha elindul a program, akkor az lesz az aktív ablak, és addig nem lép tovább a bat, amíg azt be nem zárom.
Lehet olyat, hogy a programot a háttérbe indítsa, és lépjen tovább a következő parancsra? -
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Egy olyan batch fájlt szeretnék írni, ami elindít egy programot, majd beírja a felhasználónevet, TAB-bal átlép a jelszó mezőre, majd azt is beírja, és nyom egy entert.
Ki lehet valahogy töltetni egy külső program formját egy .bat fájllal?
Azért lenne jó, mert az adott program nem tudja megjegyezni az adatokat, így mindig be kell írnom mindent.
Köszi előre is!
(win7 x64, magyar)
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iphone 13 Pro 128Gb/ Max , kártya független, szép állapotban
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest