- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bash
őstag
Kedves King-Kong (vagy T 100, ahogy jobban szereted)!
1. topic: ''Mijen vízhűtőt vegyek???'': Bővebben: link
Első hozzászólás: ''segítsetek hogy mijen vízhűtőt vegyek???''
Ok, segítünk. Esetleg elárulnád, hogy milyen processzort kívánsz vele hűteni, esetleg videokártyád és chipset-et is vízzel akarod hűteni? Külső vagy belső hőcserélőset, gyárit vagy homemade-t, tuningolni mennyire akarsz... stb. nem folytatnám. Legalább ennyi információt meg kellett volna, hogy megosszál velünk, de mindenekelőtt el kellett volna olvasnod az ezzel kapcsolatos topic-okat, hogy legyen valami rálátásod a dologra.
Ezek után a következő hozzászólásod (#13): ''Köszi de most vettem egy hűtőt és nagyon jól működik.''
Ez arra volt válasz, amiben a Vízhűtés III. topic-ot (Bővebben: link) ajánlották.Ennek alapján abszolút komolytalannak ítéltem meg a topic-ot, nem beszélve arról, hogy a helyesírásoddal már alapból elvágtad magad. Ezért zártam.
2. topic: ''Vízhűtés help!!!'': Bővebben: link
Első hozzászólás: ''Segítsetek gyorsan kéne egy vízhűtés ha lehet komplett!!!!!!''
Haladunk kérem szépen, egy apró információ elhangzott (komplett). De ez még mindig nagyon kevés, és mivel a topic a HDD-K, CD/DVD ÍRÓK/OLVASÓK témakörben nyílt, abszolút nem derült ki, hogy vásárolni akarsz vagy információt szerezni. Ezek után zártam a topic-ot, és adtam néhány tanácsot és kiindulópontot. Azt hiszem segítőkész voltam, elmondtam kb. mit hol találsz.
Ezek után regisztrálsz egy új nick-et és nyitsz egy ilyen topic-ot, amiben nulla előzménnyel és indoklással haragod nyilvánítod ki.
ad 1. Megvan ennek is a helye: Jogos moderálás: Bővebben: link
ad 2. Nem értem miért nem merted ezt vállalni T 100 néven.
ad 3. Ha már kritizálsz, akkor kifejthetted volna, hogy mi volt a problémád...
A topic-ot pedig természtesen zártam, ha velem személyesen van problémád, akkor elérhető vagyok AIM/ICQ/IRC/MSN-en, e-mail-en... ha okos vagy, akkor még a telefonszámomat is megtalálod, bár az kicsit drága lenne.
Minden jót és sok szerencsét a vízhűtésedhez!
Bash -
Zordkaszás
senior tag
Ha így folytatod lehet te leszel a következő
Javaslom invitáld a RING topicba Bővebben: link vagy esetleg keresd meg a moderátoros topicban Bővebben: link
Peace!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szerintem, mivel nem a megfelelo helyen adsz hangot a moderatorok tevekenysegevel egyet nem ertesnek (Bővebben: link) veled is ''el fog banni'' valamelyik mod
egyebkent mi volt az emlitett eset?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest