Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
törölt tag
Valaki segítsen, ha tud!
Már a másik topicban feltettem a kérdést, de választ még nem kaptam. Szóval a következők vannak:
Asus A7N8X Deluxe 1.06; barton2500+; geforce 256DDR; 2*256MB/400 Samsung, Q-tec 400W táp. A probléma következő: a Bios a VCore 1,71V, annak ellenére, hogy NEM tuningolok. Minden érték gyári beállítás. Ja a hűtő az rézmagos Titan. Mindezek ellenére terheléskori hőmérséklet 55-56 fok (mag). Én egy kicsit sokallom a feszt is és a fokot is.
Help. :F -
augustus
csendes tag
Mi számit jó kódjelűnek?
-
Sergio
csendes tag
Persze hogy van!
Én is ezt használom!
Előtte volt egy Spire FalconRock II., közismert higy az sem egy hangos hűtő, de ez... tényleg nincsen hangja!
Ja és a Bartont 2407Mhz-en (166x14,5) hajtom Cl2-es (2-2-2-5) memóidőzítéssel! Gondolhatod!!
Szóval nekem nagyon bevállt ez a hűtő, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
hobizoli
nagyúr
Haaat igen.
A Prescott-rol olvastam vhol a neten, hogy a hozza merterzett alaplapi fesz.stab-knak a Vcore-n (1.250V korul lesz) 80-100A-t kellene tudniuk...igy jon ki ''az'' a 103W is.
Ezert lesz 775 laba SocketT-nek, azaz nagyreszt a tapfesz miatt kell ma mar ennyi.
Ja, az Opteron/A64FX is egy csomo labat hasznal erre, de nem ez miatt van megtobb, 940db laba, hanem a 2. DDR csatorna es a 3db HT link-k miatt. A ''sima'' A64-nek eleg lett 754db is (1 DDR csatorna egy 1 HT link). Ebbol mennyi kell egy-egy HT linkhez es egy-egy DDR csatornahoz, azt nem tudom.
hobizoli -
beeboy
addikt
azt nem tudjátok:
a barton lábait szabad drótozni, hogy átforduljon a szorzótábla?
t-brednél bejön! -
Zoller34
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
nincs mit
itt van még egy pdf is : http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/26237.PDF -
beeboy
addikt
ugyanez 2400+ -ra
Tipikus teljesítmény felvétel 62 - 64 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel 68.3 - 74.3 W (órajeltől függően) -
Zoller34
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
tedd fel az Aida-t
-
littlemole
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy mennyit fogyaszt egy Barton 2500+ simán és mennyit ha húzva van? ?Nem találok infót róla. Link is jó lesz.
-
Ombi5
őstag
Egyertelmuen Zalman!! :)
-
Darieen
csendes tag
Hi! Tud valaki ajánlani valami jó kis ''bika'' hűtőt a 2500+-os procimra?Egyébb okokból.:DD
-
hobizoli
nagyúr
Ket modulbol akar a kisebb orajelu is eleg lehet vagy...igy bikabb idoziteseket is lehetne hasznalni: pl CL2-s DDR400-s modulokat nem 400-n, hanem csak 333-n tolod, de az abs uberbrutal uveghang BIOS timingokkal: akar CL1.5-l (ha birja) stbstb...
A savszleesseg igy 5.4GB/sec lenne, amibol a CPU fele ugyanugy ''csak'' 3.2GB/sec-nyi latszik, tehat meg igy is ugyanugy tul van meretezve.
hobizoli -
Stitch
őstag
Akkor úgy kérdezem, hogy megéri egy 512es modul helyett 2db 256osat vennem???
-
hobizoli
nagyúr
Igen, mert a 2x64bites azaz 128bit-s RAM kezelesbol fakado, 6.4GB/sec-s elvi savszelesseg az csak a RAM es Northbridge kozott all fenn, a CPU es a Northbridge kozott ''csak'' ugyanugy 64bit, azaz 3.2GB/sec van (200/400MHz-s FSB-t feltetelezve). Az elony abbol szarmazik, hogy az AGP es I/O egysegek azert kitudnak ebbol vmi elonyt kicsiholni, mivel szinten a Northbridge-n keresztul juthatnak a RAM-bol az adatokhoz.
hobizoli -
Drizzt
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Eddigi tapasztalatom esetén nf2-vel max. 1 % a legdurvább esetben a különbség a dual, és a single között, legalábbis Sandra szerint, bár a szintetikus 3dmákokban kb. 3%-ot is elérheti...
De a fos via dolgokat senkinek nem ajánlanám, nekem bőven elég volt a kt133, meg a kt333... -
kamion
csendes tag
köszi
-
kamion
csendes tag
Igen, az
-
kamion
csendes tag
valaki megtudja ondni hogy az uj athlon 64 röl azt a király videot honnan lehet leszedni nagyon fontos please
-
kamion
csendes tag
valaki megtudja ondni hogy az uj athlon 64 röl azt a király videot honnan lehet leszedni nagyon fontos please
-
ToBeY
nagyúr
szerintem van legalábbis úgy néz ki:)[L]http://www.amdboard.com/barton2600.html[/L]
-
marslakó
csendes tag
Szeretném a meglévő gépemet bővíteni Abit nf7-s alaplappal és Barton 2500+ procival. A régi gépemben DDR 266-os memóriák vannak (512MB).
Szerintetek a régi memóriák felhasználhatóak lennének az új configban? -
pzkw
csendes tag
Sulinet-express keretében van vhol a nevezett steppinges cucc?
-
littlemole
őstag
-
pzkw
csendes tag
Szevasztok!
Állítólag a Barton magos 2600+ is jól húzható. Tapasztalat?
Mennyire elérhető még a AQXEA steppinges proc? Jómagam Márciusban újítok gépet. Szerintem változatlanul a 2500+ (estleg a 2600+) lesz a legjobb vétel, már ha kapható lesz még ez a jó sorozat.(?)
25-28 DB-es HALK (de cool) hűtővel milyen tapasztalatok vannak (Zalman, stb)?
Üdv. Pzkw -
válasz
littlemole
üzenetére
Nézzél szét a tápegységteszteknél?
Itt a PROHARDVEREN!!!! -
válasz
littlemole
üzenetére
Jah Jah!
De a feszültségadatoknál jobban nyomja és speciel elbír 430W terhelést anélkül, hogy kicsúsznának az 5%-os határon kívülre a feszültségek! -
válasz
littlemole
üzenetére
Már nem tomm
Én 13000ropiért láttam 400dx-et?
Hidd el, nem sok érte! -
hobizoli
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
A dual DDR ugy 5-10%-t pluszt tud nyujtani a KT400-hoz kepest, ez utobbinal ez a KT600 mar gyorsabb chipset, ''partiban van'' az nForce2-vel. Egy modul is eleg hozza, nem kell/muszaj egyformakat szervalni.
hobizoli -
válasz
littlemole
üzenetére
Hi!
Szerintem jobban járnál a Coolink ap-400dx táppal
Én is azt veszek
mindenben jobb, de 2000Ft-al drágább! -
littlemole
őstag
Ahogy elnézem a a teszteket,tényleg nem rossz lap és az ára is baráti a felszereltségéhez képest.
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1835
Az hogy nem tudja a dual DDR-t mennyivel vesz vissza a sebességéből az összrendszernek? -
hobizoli
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
Ha jot akarsz inkabb mar 350-360-st vegyel a jovore is gondolva.
hobizoli -
littlemole
őstag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
Epox 8KRA2+ (Via KT600 + VT8237 + HPT372)
hobizoli -
littlemole
őstag
No igen akkor kellene majd vennem egy Ata kártyát is,mert az új lapokat max 4 egység támogatására csinálják ha nem RAID-es.A régi alaplap egy BE6-os 1000mhz es celeronnal azon alapból 8db ide eszközkezelő van. A fogyasztásban az AMD biztos többet fog enni mint a mostani celeron.
-
beeboy
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
amúgy a régi procid is fogyasztott valamennyit, nem hiszem hogy nagy különbség lenne a kettő között.
az milyen volt? -
beeboy
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
hogy teszel fel több mint 4 ide egységet?
kártyával v. van sata-d már? -
littlemole
őstag
Üdv
Valaki meg tudná mondani hogy egy Barton 2500-ashoz mekkora tápegység kell ami biztosan elbírja?
A közeljövőben szeretném lecserélni a gépet,de ha a táp bírná akkor azt nem veszek másikat.
A táp egy L&C 300W-os tápegység.A gépben 3 winyó 1db cd író, 1 db cd olvasó vagy DVD olvasó lenne,meg 4db 8cm es venti. A memória vagy 512MB vagy 1GB a videókártya meg GF4ti4200 vagy Radeon9600.
Szóval a kérdés hogy ezekkel a fogyasztókkal elbírhatja-e a táp,húzással vagy anélkül?
Ha cserélni érdemes akkor elég a 350W vagy kell a 400W-os.A táp amit csere esetére kinéztem a COOLINK AP 400X.
Egy másik kérdés Azona tápok megbízhatóak? -
beeboy
addikt
csaak előrébb legyen mint a másik 25003 topic
-
Veron
addikt
ABIT NF7-esrol van szo
-
Veron
addikt
hi all!
ugye a ma kaphato NF=-ek mar hivatalosan is tamogatjak a 400-as FSB-t -
beeboy
addikt
én csak azt sajnálom, hogy innen (2500 barton xxx-re húzva) továbblépni nem lehet, csak teljesen új rendszerrel (64 bit stb.)
ez már a vége ennek a szériának :(
egyébként ua. órajelen nyomva a bartont a sima t-bredhez képest kb. 1400 plusz pontot hozott 3dmark2001 alatt. érdekes, ennyi a plusz cache. -
Guszti
aktív tag
A 2 voltot is siman elbirja, ugyhogy lehet probalkozni, nekem az 1700+ os Tbred-b 2 volt koruli feszultserggel vittte a 12.5*200=2500Mhz-t igaz hogy 2 per utan 75 fok korul volt a proci, ugyhogy visssza kellett vennni, de birja a feszultseget, nem kell tole sajnalni...
-
fakocka
tag
Tényleg, egyátalán mennyit lehet neki adni max? a hűtőm thermaltake volcano9, szal az bírna sztem...
-
fakocka
tag
12,5x200? Stabilan? Mennyi +voltot adtál neki? Ha tudsz mellékelj legyszives egy részletesebb beallitas leirast! elore is koszonom. (nekem max 11*220on POST kepernyoig, de voltot mar nem mertem neki adni tobbet mint 1,75)
-
zetecR
addikt
Apropó!
Nincs valakinek egy ilyen jófajta Bartonja eladó?
Nincs sok kedvem + időm utána kajtatni... -
Zoller34
aktív tag
Hali!
11x200MHZ 2200 MHZ full terhelés alatt Sisoft Sandra szerint 56 fok , pcprobe szerint 50 fok whisperrock 4 hűtővel :))))
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest