Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
MeanBoy
csendes tag
Hi!
Nem nagyon talaltam ilyen temat, es en epp egy ilyen gepet keszulok venni, viszont felmerult nehany kerdes amire remelhetoleg itt talalok valaszt.
A valasztottam egy ASUS Z84JP az USA-bol. Az addig vilagos, hogy kell hozza venni RAM-ot, CPU-t, meg HDD-t. Viszont az egyik amerikai notebook epitos oldalon (xoticpc.com - mellesleg nagyon jo es olcso) alapbol nincs benne WLAN adapter. Mashol pedig mindenhol az van irva, hogy beepitett WLAN... Most akkor vajon van benne, vagy nincs? A CPU-hoz kell kulon venni ilyen barebone rendszereknel valami hutot, vagy azt adnak hozza? Es a HDD-hez kell kulon valami kabel/csatlakozo, vagy ahhoz is minden megvan?
Elnezest, ha hulyesegeket kerdezek, de most kerultem kapcsolatba ilyen barebone cuccal eloszor. Ha valakinek van meg meglatasa, hogy kell meg bele valami amit kihagytam es fontos, akkor irja meg!
Ja, itt a link, ahonnan venni akarom: [link]
Irjatok gyorsan, marcius 5-ig van idom megrendelni!
Aktív témák
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest