Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubran
tag
Remeltem, hogy talalok forumot ehhez a jatekhoz

En csak a masodik napon vettem meg, mert elson nem ertem ra, de mostmar kezdek belemerulni, amennyire idom engedi.
Regota vartam mar egy ilyen jatekra es megadatott
Jobban orulnek en is, ha nagyobb hozzaferes lenne a dolgok alakulasahoz es belatas a termeles es az elet menetebe.
Persze a szorakzas a fontos, de a magam reszerol en az achievement gyujtest tuztem ki celul, mert nem szeretem, ha a dolog celtalan mennek.Amit en eddig a leginkabb zavaronak talalok, hogy pl az iron es a szen kifogyhat. Erre ma eszmelten ra es szomoruan vettem tudomasul, hogy nem mehet addig a moka, ameddig en szeretnem, mert ha kifogy az iron, akkor nincs szerszam es megette a fene.
Ez elott sem talaltam konnyunek a jatekot, ami jo, mert fokozza a kihivast, de igy reszemrol mar belepett az idokorlat is, ami azert rakott a nehezsegre egy lapattal.
Egyebirant orom, hogy lett foruma

Kellemes perceket mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Fujifilm X
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest