- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
fecke78 #9944 üzenetére
Erre nincs recept, minden márkán belül van szar és jó. Ha kezdő vagy és biztosra akarsz menni, akkor a fillamentum márka bármelyik anyaga megközelítőleg tökéletes mind színben, mind nyomtathatóságban és paramétereiben, prémium brand. Alap szín a fehér, fekete, opcionálisan barna, szürke, arany, ezüst, piros (ünnepi színek) még opcionálisabb zöld, kék piros, sárga, de hát kinek mi.
És persze a gyári bambu spoolok is. Ennél a két márkánál soha nem szívtam, akár mit vettem (TPU, PLA, PETG), mindig jó volt, bár a bambu TPU-ra sokan panaszkodnak.
Kezdésnek Bambu/fillamentum PLA, PETG mehet, TPU-ból fillamentum 98A (keménység), aztán utána jöhetnek a nagyobb kihívást jelentő anyagot: -CF anyagok, ABS, ASA, és a hardcore a legvégére a PA12 (nylon).
Gyári tálcára csak PLA és PETG ajánlott, a többihez nézni kell már kompatibilitási listát, mert van olyan anyag, ami úgy ráragad biuzonyos tálcákra, hogy csak a fóliával együtt jön le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest