Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
blountex
üzenetére
Fun fact, egyszerre írtam bambu supportnak és 3djakenek, bambu ticket miatt elhajtották a 3djake-t, mondták hogy folytassam és majd ha kellenek írjak nekik.
2 hétnyi hibakeresés, ticketezés után újabb 1 hónap várakozás az alkatrészre, amit meg nem direktbe nekem küldtek, hanem a 3djake-nek és ők tovább nekem.
Majd nincs normális leírás hogy kell cserélni a komplett Y tengelyt, el is ment a kedvem a "sohanemmegytönkre" bambutól és akkor írtam, hogy ez nonszensz hogy egy 200k-s gépet gariban én szerelgetek, ha lenne egy normális leírás a procedúráról megcsináltam volna, de ha elcseszek valamit akkor meg rám fogják.
Kétlem, hogy ha bambu storeból vettem volna a nyomit elfogadják a visszaküldést a 1,5 hónapos, 50 órát nyomtatott gépemmel. (+ nem magánszemélyként vásárolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SoundBlaster X-Fi
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
poli27