- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
spider23 #8139 üzenetére
Nem igazán tudok ilyet. Minél kisebb a shore keménysége a TPU-nak, annál nagyobb az esélye, hogy begyűrheti az extruder. Én csak 95A-t használok, az elég kemény.
Az lehet a gond, hogy a Bambu nyomtatók a hotend felett és az extruder alatt (azaz köztük) elvágják a szálat és ezért a hotend hideg részében is marad filament. Merev szálaknál ez nem gond, mert kinyomja az új szál befűzése és a tisztítás során, de TPU-nál előfordulhat, hogy ez nem sikerül és akkor felgyűrődik az extruderben.
Talán meg lehetne próbálni, hogy amikor TPU-t töltesz be, előbb 250 C hőmérsékletre felfűteni a hotendet, kicsit várni, majd csak utána betölteni a TPU-t az extruderbe és úgy indítani azonnal a szál betöltését a nyomtató kezelőfelületéről, de sz csak az én "elméletem", még nem teszteltem, mert nem volt rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest