- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Klassz idézet, nem is tudtam, hogy már magyarul is megy valahol...
-
tankman
tag
Ilyen volt az Obelix nevü progi is amiben Obelixel vagy Asterixel üthetted a Rómaiakat
-
Klacus69
tag
-
Versus123
aktív tag
-
Klacus69
tag
Saaaa ha lesz ilyen gamed átmegyek nyomni Veled baaaa....

-
spirit007
senior tag
Néha azért még fel-fel bukkan egy-két gyöngyszem . Pl DukeNukemManhattanProject (kb2-éve)

-
bullseye
addikt
Alein Breed? bár több irányba is lehet menni benne. Attól volt nehéz... haverjaim ketten nyomták, lőszer kifogyóban, dögök közeledtek, ketten kétfelé mentek volna így egymást akadályozták, kitört a pánik... a jajveszékelésük simán verte az Aliens csatajeleneteit

Ruff'n Tumble. balról jobbra klasszikus. Édes kis gyerek, géppisztollyal, alapvetően nem nehéz gamében. De az utolsó előtti pályán mozgó platformokon kellett végigugrálni hiba nélkül, majd lezuhanni egy kürtőben, aminek az utolsó 2 centijén félreugrani. kb 6 órát töltöttünk ezzel a 30 mp-es pályarésszel... -
Driftwood
csendes tag
Hi!
Tyrian a legjobb játék amivel valaha játszottam. A zene a pályák a fegyverek meg minden. Ha tudtok vmi hasonlót ami igényes szóljatok légszi'
Golden axe multiplayerben az igazi! Meg a kedilek és dájnoszór is. -
wedlock
tag
Semmi,teljesen ugyanaz mind a kettő
-
BlackSmiley
tag
Hát nekem volt egy olyan masinám ,hogy enterprise azokon voltak jó játékok még de sztem ugysemodana túlsokemebrnek bármitis.
-
X@b3e
addikt
Jah, arra emléxem én is, és PC-s volt még anno a békebeli DOS-os időkben
-
Kovacsgabor
tag
én egyszer játszottam egy ilyennel .
Batman és Robin volt a címe. -
TrollBalint
addikt
Én a doom2-vel akartam játszani, de az istennek sem sikerült hangot kicsikarni, ha meg igen, akkor beszaggatott

-
strike-force
őstag
megtaláltam egy helyen a Punisher-t is meg a Cadillac&Dino-t is MAME alá.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, megint 12-nek érzem magam, letörlöm a dúmot, meg fárkrájt, és mindenki bek@phatja! Már csak valami rést kellene szerelni a gép mellé, ahová beokádhatom a 20asokat, úgy lenne az igazi fíling!
-
Sidaries
őstag
-
X@b3e
addikt
Wow, nem csak én püföltem ilyeneket anno

Cadillac, Final Fight, Double Dragon és hasonlók. Mame emuval most is tolom néha melóban
-
Dominator
aktív tag
Nekem a Punisher volt a kedvencem, egy játéktermi gép emulátorán, megvan CD, kell valakinek, van egy csomó és nem is nagyok a fájlok? Ha kell írj mailt.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
-
Shim
őstag
Metal Sluggal nyomult vki? Sztem eredetileg játéktermi, de emulátorral nyomtam a legtöbbet.
-
wedlock
tag
Sorry,csak psx verzióval szolgálhatok,a pc-s már rég eltünt a cd-im rengetegében
-
TrollBalint
addikt
Pedig abból volt pc-s verzió is... Nincs meg valakinek véletlenül? Akkoriban nagyon meg akartam szerezni, csak mire eljutottam odáig, hogy menjen az én gépemen, már nem volt meg senkinek.
Mindenki letörölte, mert kellett a hely... 

szerk: ha rákattintok egy smiley-re mióta illeszti be?
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
Én már csak psx emuval tudom tolni sajnos
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Az is nagyon kira volt, csak sose tudtam végig vinni

-
wedlock
tag
Tudok egy hasonszörű játékrol,ami effektive modernebb.Figthing Force a neve,leginkább a streets of rage sorozatra hasonlit.(az meg szinte egy az egyben a golden axe-ról lett koppintva,csak más környezetben játszódik).A Figthing Force PC-s,3d-s,bár nem mai..
-
Lui76
őstag
Nem látom hogy írták volna itt a Lord of the ring -Return of the King -et
Szerintem ez is az a kategória. És mi Cooperativban ketten vittük(Gamepad/keyboard)
Szenzációs élmény -és még a graf is nagyon jó sztem.
A Deamon Stone aminek asszem szintén ez a motor szolgál alapul
hát csalódás ahhoz képest -épp most viszem , és sajnos coop sincs benne- amit
elvártam volna ha a másikban megtudták oldani és itt is több karakter van...
[Szerkesztve] -
strike-force
őstag
hú bakker ezt a Cadillac & Dinosaurs nem lehet vhonnan vmi emura lehúzni? visszatértek az emlékek pöcsök, de mos frankón.

-
Sidaries
őstag
Tyrian. Az nagyon jó! Még néha mostanában is előveszem és nyomatom.

-
nofreenick
aktív tag
jaja nyomtam szorgalmasan anno... csak az nem ilyen sci-fi izé volt, de rendben volt sztem...

-
nofreenick
aktív tag
az télleg jó volt, kicsit az alien sorozatra hajazott...

-
BlackSmiley
tag
És a RAPTOR mond valakinek valamit? kb ugyan az mint a trial vagy trian vagymi :S

-
TrollBalint
addikt
-
nofreenick
aktív tag
-
iwu
addikt
maga a gamma oké volt teljesen, csak a fíling nem volt az igazi,szerintem
-
nofreenick
aktív tag
-
iwu
addikt
-
nofreenick
aktív tag
ja, má' megvan, én néztem el... aszittem tyrian 2002, de má' látom, h turrican 2002
amúgy én jáccottam c64en turrican 1-2vel anno, a maguk idejében nagy durranás volt mind a 2ő 
-
Legolas
senior tag
Az nagy király volt!
Mi még játékteremben nyomtuk, aztán emulátorral gépen. De rájöttem nagyobb volt a feelingje, mikor 20-asért játszottál és nem volt végtelen kredited! -
starsucker
csendes tag
És arra emlékeztek, hogy Cadilac and Dinosaurus?
-
Drizzt
nagyúr
-
BlackWoOd
aktív tag
Van még ma is hasonló, legalábbis amit ebből a gémből láttam, az ennyi volt.
A címe: Demon Stone.
Én RPG címén kaptam kölcsön, de ~10 perc értelmetlen vagdalkozás után úgy határoztam, hogy az uninstall spellt alkalmazom rajta.
Ellenben ha az igényeid mostanában a ''Golden Axe'' elégítené ki, ezt talán érdemes lenne kipróbálnod. Bővebben: link -
Spyx
tag
-
Spyx
tag
Kösz a linket . Már ismerem ezt az oldalt de nem tudok tölteni. Valami miatt a sem a fashgettel nem indul se az IE nem tudja letölteni a cuccot. Ez miért van?
ha te le tudod szedni elküldenéd msn-en?
e-mail címemen kerres ha ilyesmire vetemednél -
TrollBalint
addikt
Két féle tyrian van, van a régi, (3 epizódos), meg van a négy epizódos.
és ezt figyeld:
Bővebben: link
És a játékok menüpont alatt keresgélj
-
Spyx
tag
-
TrollBalint
addikt
Én nem játszottam ezzel a játékkal C64-en (nem is volt olyan gépem
) de nekem nagyon tetszik. 
Lövök, ugrok,lövök.. mi kell még?
szerk.: jah, és 46 mega telepítve ajáték, a telepítője meg csak 8
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
Hó,de felpörgött itt az élet

Köszönöm a javaslatokat,most tart a játékok beszerzése
Turican azért érdekes ,mert renegeteget játszottam vele kiskoromban,a kedvenc játékom volt..ja igen: C-64-en
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
van ilyen??? és mit tud? érdemes rákúszni?

-
Szőrös
veterán
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Quarantine...

azt hányszor végig játszottam, meg a tyriant is... lehet előveszem most is...
Én az ilyen oldalra menős, gyakom-amit-érek stilusba mindig azt szerettem, ha sok féle fegyver volt (itt igy jött a fejlődés, amit ma már szintlépésnek hivnak
)
A húgom most kapott a rokonokntól számítógépet (PII) vittem neki haza pár játékot, de mivel lány, ugye nem lehet mindenféle lövök-ölök stílust.
Elvittem neki a Lost Vikings-et. Hát alig tudtam abbahagyni, mikor megmutattam neki, hogy milyen játék is ez
Hiába a mai modern 3D meg minden, azért ezeknek az egyszerü játékoknak volt hangulata...
Ha valaki szeretne valami modernet, de egyszerűt, az játszon a House of The Dead 3-mal. Ennek van még valamelyest játéktermi hangulata...
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
-
Xpod
addikt
Üdv
Igen én is emléxem a Goldenaxe-ra még valahol meg is van. Mi 486-on tpltuk az öcsémmel. Űberbrutál játék volt. Csak az volt a rossz hogy nem lehetet menteni benne. -
BenJoe
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem egészen ugyanaz,de hasonló műfaj:Tyrian2000.
Legüberebb
-
Flashy
veterán
szerezzetek egy játékgép-emulátort (pl mame), arra a játékok 95%-a kétféle: vagy a balróljobbramenős, vagy a repülővel felfelemenős. vannak egész igényesek, de a legtöbb annyira sablonos hogy tényleg csak a grafika van kicserélve.
-
neduddgi
aktív tag
Golden Axe nekem még XT számítógépen indult el hercules monitoron. 386-osig lehett játszani. A csajjal is nagyon jól lehetett menni, de nem a felugrós lesújtok a karddal módszerrel hanem a -> , <- gomb + 5 egyszerre történő lenyomásakor előjövő páros lábbal történő karate rúgással. Ezzel a rúgással lehettett jól lerúgni a táltosról az ördöglányokat is. Volt egy rész, amikor a várfalon kellett megküzdeni, ha akkor megvolt a tűzokádó táltos, sokkal könnyebb volt. Ugyancsak nyerő volt a vége felé az utolsó pályára belépve, berugdalni az ellenfeleket a szakadékba. Jó hangulatú aranyos kis játék volt.
[Szerkesztve] -
szipak
tag
esetleg egy olyanrol tudok, hogy Stormangel.
ez ilyen balrol jobbramenos, scrollozoshatteres urrepulos.
valami 30 mega talan. -
Versus123
aktív tag
-
Viktor77
titán
Szórakoztok itt!

Szereztek egy Megadrive emulátort, és hozzá a progit. Egyik se nagy kunszt. -
szipak
tag
-
Janesz
őstag
nekem még van otthon egy 286-os gépem és ha néha napján hazamegyek mindig tolom a golden axe-t!!

a törpe az isten!! amikor nekifut és ad olyan bodicsekket,hogy elrepül tőle mindenki!! én azzal és a felugrásos ütéssel taroltam!! de amúgy ha már 286-ostól gyorsabb gépen nyomattad akkor felgyorsult a játék és az már nem volt olyan jó!! a legmenőbb az volt amikor a törpékből ki kellett rúgni az életitalt és felrúgtad a másikat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy a törpének egy villám ment végig és az pörkölt oda a csajnak bejött egy sárkányfej a csávónak pedig itt-ott robbant a talaj!! ezeket tudták varázsolni!!
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Igen, így volt. Ráadásul a törpével a felugorva ütés jól felborította az ellenfelek többségét, amit a többi karakterrel nem igazán lehetett előadni (mivel túl magasak voltak, és emiatt elütöttek az ellenfelek feje fölött...
).
Milyen király volt a sárkányokról lecsapva az ellenfelet, felpattanni a nyeregbe és irtani mindenkit...
-
Gleatcher
aktív tag
-
Versus123
aktív tag
-
Versus123
aktív tag
-
Gleatcher
aktív tag
-
Gambit
őstag
-
Versus123
aktív tag
-
Gleatcher
aktív tag
-
zsiga667
addikt
-
Gambit
őstag
-
Versus123
aktív tag
-
Gleatcher
aktív tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Gleatcher
aktív tag
-
Versus123
aktív tag
Lehet hogy zárva lesz nemsoká,de érdekel nagyon hogy hova lett ez a műfaj....ezeken a játékokon nőttem fel,a leghíresebbek talán a Golden Axe és a Double Dragon....a lényeg az volt hogy mentek ketten és veritek a rosszfiúkat halomra....ma már nem találok ilyen játékot sehol,pedig ezekkel a nevekkel el lehetne adni szerintem jópár dvd-t/cd-t....
Aki tud ilyen stílusú játokat (újabbakat),akármilyen platformra,az kérem írja be a címét,köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Androidos tablet topic
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megyek...

lehet, h jobb volt ez a kis... izé 
amúgy én jáccottam c64en turrican 1-2vel anno, a maguk idejében nagy durranás volt mind a 2ő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)