Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Én harcban ütöttem ájultra korábban és ott is volt a towerben, bár a csalódásom óriási volt, hogy nem gondoltam végig, egy pozitív végigjátszású játékba nem ideális, nem cseréltem le másra.
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok!
-
S e t h
nagyúr
Ha már pörgetitek a témát (hálás vagyok érte).
Éppen a githyanki creche küldetést csinálom, egy romos épületben, talán kolostorban ahol bitang mennyiségű githyanki van és még véletlenül sem akarok velük tengelyt akasztani, bár nem lenne nehéz az alapján ami Shadowheartnál van, viszont elég komoly hiányérzet motoszkál bennem.Ugyan nem néztem meg, de szerintem ez Lae'zel küldetése és ő nem a csapatom tagja, mert szimplán nem fért bele, de csak nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy legalább a küldetés idejére be kéne vonnom.
Azt nem tudom, hogy a küldetés végeredménye alapján a táborban is tudok majd beszélni vele a küldetésről, annak befejezéséről, vagy mindenképpen vigyem magammal?
-
S e t h
nagyúr
Érdemes betolnom a férgeket?
Nem tudom hogy óra játék után vettem észre, hogy külön féreg skillfa is van, bár gyanús volt, hogy párbeszédek során egyre többször lenne lehetőségem győzködni a társaimat, hogy de bitang jó lenne, mert egyszerűen kell a küldetésünkhöz.Abszolút jó karakterrel nyomom, Act1 végén járhatok, eddig szándékosan nem foglalkoztam a témával, de azért nem hagy nyugodni.
Butaság lenne feltételeznem, hogy nem lesz következménye. -
S e t h
nagyúr

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest