- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az itt felsorolt játékokból az összes eddig hidegen hagyott, megmondom őszintén, hogy a körökre osztott rész és maga a világfelépítés tetszik nekem nagyon, ami miatt megérne nekem egy próbát.
Amúgy ez a százalékszámítás meg amit feljebb írtatok, felettébb hasonlít nekem a Kings Bounty 2-höz (minőségben jóval gyengébb mint a BG3, de a harcok egész jók voltak ott is, RNG a háttérben ment ezerrel).
Mivel a puding próbája az evés, így mindenképp teszek majd vele egy próbát.
-
_drk
addikt
Annyira szerintem nem bonyolult.
Az 5e-nek direkt van egy pár oldalas handbook-ja amiben az alapok megvannak. Aztán persze megvannak a mélységei, de ezt a játék remekül építi bele automata.
Nyilván az elején fogalma nincs az embernek, hogy működik a rendszer meg a játékban hogy működik. Ugye ez 2 külön dolog. Például a nyomozás teljesen máshogy működik, minthogy az ember elképzeli.
(Tegnap pont belenéztem ahogy Mogács elkezdi és van mellette egy DND-és faszi, nagyjából le is tisztáznak sok dolgot, de vicces ahogy az ember elképzeli és mennyire más a játékban)
Amúgy nagy tudás nélkül is kb a játék felénél már nagyjából világos mi és miért történik. De addig is amúgy automata a rendszer.Nekem az a kedvencem hogy a háttérbe folyamatosan megy automata egy csomó minden.
A harcoknál már nem dobókocka van hanem %.
Tehát fut a háttérben a DnD rendszere, de annyira jól van implementálva, hogy szinte észre se veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xbox Ultimate előfizetések
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest