- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sztem külön kellene venni az Öbölátúszást (3,6km) a Balatonátúszást (5,2km) és a balaton hosszában átúszását (~70km).
én 2001ben voltam az öbölátúszáson és ~5900ból 104ik lettem, de aszittem kiköpöm a tüdőm. én is 12 évig versenyúsztam, 99ben abbahagytam, és nulla edzéssel mentem neki a dolognak. érdekes volt.
most már nem biztos, h. megint nekimennék úgy. -
bub
csendes tag
A #37-esre:
Szerintem azt csinálsz amit jónak látsz, ha csak teljesíteni akarod a távot és ezzel magadnak bizonyítani akkor már az is bőven elég szerintem hogy csak nagymamásan úszkálsz a medencében heti2szer és közben lesed a csajokat.
A másik:
Én főleg Nammamámnál aludtam az alőző éjszakákon, de volt hogy vonattal indultam el hajnali 3-kor hogy odaérjek.
Indulni indulhatsz bármikor, szal nem gáz ha nem vagy ott reggel 8-ra.
(De azért ne este 6kor akarj indulni )
Hogy pontosan meddig lehet indulni azt meg tőlem kérdezd mer nemtom
[Szerkesztve] -
bub
csendes tag
Hát nem tom!
Én használtam ben-géjt is meg a níveját is.
Szerintem a niveja jobb, főleg az amelyik a régi fajta fémdobozkában van, mert azt jó vastagon felkenheted.
Amúgy a zsírzás=krémezés? Szerintem igen, vagyis inkább azt mondom hogy én nem láttam senkit, hogy éppen disznózsírral kenné magát
Szal szerintem ennyi!
[Szerkesztve] -
bub
csendes tag
Hi!
Nem kell aggódni.
Nyugodtan megállhatsz az átúszáson is szuszogni!
Azért vannak ott a vitorlások. Fogod magad mikor elfáradtál felmész a hajóra, vagy csak megkapaszkodsz aztán adnak szőlőcukrot meg teát ha kérsz. Pihenhetsz amennyit csak akarsz. (azé ne egy napot
)
Én mikor először voltam átúsztam egyszerre, de akkor még aktívan sportoltam, a következő évben viszont kb 15ször megálltam mivel állandóan begörcsölt a térdem meg minden bajom volt. Ja meg megittam 2liter kólát a start előtt és rosszul voltam tőle, de szerencsére a táv felénél volt egy nagy hajó amin volt budi és oda elmehettem.
Szal ha ilyen gondod van akkor sincs nagy gáz, elég ha a feléig kibírod 
Na szal ennyi!
Ezek az én tapasztalataim.
ui: Ha hideg lesz a víz akkor jó vastagon kend be magadat krémmel!!! Az sokat számít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest