- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
Július 24. Öbölátúszás Balatonfüreden!
Szállás (nyaralási) lehetőség van nálunk: Bővebben: link
Egyébként indulok én is. Remélem nem marad el mint tavaly
[Szerkesztve] -
Bocsek
aktív tag
Az nekem is hozzátartozik hogy én se teljesen fitten mentem oda, ugyanis előtte este voltam pincebuliban. A rajtom előtt kb 3 órát aludtam
[Szerkesztve] -
Bocsek
aktív tag
Én öbölátúszást írtam, de a balatonátúszáson is biztos van ilyen!
Teljesen egyetértek. Nem vagyok élsportoló, idő nem számít, viszont így magadnak is bizonyítasz, és megtudod van-e benned elég tartás hogy végigússzad. Én is kiszállhattam volna a görcs miatt, de mégse tettem!
Annyit hozzátennék hogy a (ha jól emléxem 2500HUF) nevezési díjat soknak tartom ahoz képest mennyi (és milyen) szponzorok vannak!
[Szerkesztve] -
Bocsek
aktív tag
Én füredi vagyok, tavalyelőtt indultam az öbölátúszáson. Én ha jól emléxem valami 2 és negyed óra küröl úsztam át. Nem vagyok sportos alkat a 190cm-mel és 100kg-ommal, de előtte 1 hónappal elkezdtem készülni. Annyiból állt hogy 2 naponta lementem a balcsira és fél órákat folyamatosan úsztam. Nem volt elég, vagy csak mert lúzer vok a 3. km körül begörcsölt a bal vádlim és már nem akartam feladni, így a végén nagyon sok időt vesztettem, de hát mind1 mivel nem azért mentem hogy a Cseh Lacit leússzam
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
jómájú kollégáknak: volt olyan biztosítóhajó ami mellett elúsztam és a fedélzetről odaszólt a faszi:
-nem kérsz ásványvizet, üdítőt?
-nem köszönöm
-kekszet, ropit, szendvicset?
-nem köszönöm
-esetleg sört, vagy pálinkát?
és hát sajna erre is azt mondtam hogy nem, mivel nem akartam 100 méter múlva meghalni (meleg volt és persze fáradt is voltam)
Ja és pont kifogják azt az időpontot amikor a legkiszámíthatatlanabb az időjárás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest