- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandaboy
tag
Igen jó ez, XP-t használok. Gyors az adat elérés. 28 MB/s a max másolásnál. Nekem elég bőven. Érdekes ezt a Smart-ot mondjátok minden winyóra, és hibás ha nem látja a HD Sentinel. Pedig ez működik. Hogy melyik vezérlőre van kötve azt nem tudom. A CD meghajtóból az IDE kábel vége van rákötve. Vagyis a Slave. A HD Sentinel a típusát felismeri.
Amúgy mennyiért lehet eladni egy hibás 120 GB Maxtor Ata winyót? Olvasni lehet róla, csak írni rá lassú.
-
Pandaboy
tag
Betettem a jó 20 GB Quantum winyómat és erre sem ír ki semmit. Se a Kondicíót se a Teljesítményt és, hogy található-e rajta szektorhibát. Pedig ennek jó az elektronikája, jól olvasható és írható a winyó. Akkor mi a fene van a HD Sentinellel? Nekem ez gyanús.
[link] -
Pandaboy
tag
Valaki tudja miért nem ír ki semmit a HD Sentinel a rossz winyóra?
Valaki azt írta, mert sérült a panel. Mert ugye ha szektorhibás, azt ki kellene írnia a programnak.
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Van egy Maxtor 120 GB winyóm. A HD Sentinel 24 Bad sectort jelzett. A HDD Regenerator végig futatta fél óra alatt, és nem jelzett semilyen hibás szektort. Akkor mi a baj?
Néha kattog a winyó. A tápom 300 Watt, 2 winyó van rákötve, ez elég neki?A winyó hibája úgy jelentkezik nem lehet rá tenni új filmeket, csak kisebb fájlt (kép, zene) azt is sokáig írja rá. Amik rajta vannak régóta, az olvasható. Hibaüzeneteket ír a windows, sérült a fájl és nem sikerült teljesen menteni.
Hozzá teszem 3 hónapja kaptam a winyót, akkor müködött rendesen, de 1,5 hónap után nem lehetett tölteni rá semilyen filmet.A HD Sentinelt felraktam, crackeltem, azt írja regisztrálva van, de mégse látja mind a 2 winyót, csak egyiket ami jó, azt elemezi.
Így néz ki. Akkor mégse full verzió?
http://noob.hu/2012/02/21/HD_Sentinel.PNG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Revolut
- Proxmox VE
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest