- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdd low level formatálás közben windows alól mennyire jó dolog kilépni megszakítással ?
meguntam, hogy lassan csinálta és kilőttemebből lehet a hddre nézve valami probléma ?
-
Kis segítséget kérnék...
Van egy 1TB kapacitású 3 éves Seagate hdd-m amin van jó pár bad sector.
Létezik olyan prg, amivel a badeket egyenként megtudom jelölni illetve "ki tudom zárni", hogy oda ne lehessen adatot írni ?
Az a gondom, hogy a hdd már fagy is, gondolom pont ezért, mert a sérült bad sectorral már nem tud mit kezdeni a gépem.
Próbáltam hdd regenerátort is de nem tudta javítani .
Természetesen a kábeleket , vezérlőt mind kizártam, lepróbáltam más konfiggal is.
Esetleg az is jó lenne, ha meglehetne azt csinálni, hogy a hdd X százalékát nem formáznám meg és nem particionálnám meg, ergo az használhatatlan lenne, ahol vannak rajta a bad sectorok.
Partition magiccal próbáltam egy 200 gigás particiót levágni és érintetlenül hagyni, de természetesen a maradék 800 gigán is tré a helyzet és fagyok......
Sőt néha nem veszi már észre hardveresen (bootolás közbe) a hddt a vasam. Ez nem annyira jó jel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest