Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBSHING
csendes tag
Nna tegnap bevittem a vinyómat a boltba. Nagyon kedvesek voltak de, amikor kérdeztem merre hány méter és mi lesz a sorsa akkor előjöttek a farbával, hogy vannak trükkök amikkel ki lehet zárni a BS-eket. Be kell küldeniük a forgalmazóhoz vagy a Samsunghoz mivel már több mint 1 éves és ott majd eldöntik mi legyen vele. Kérdeztem csere esetén van -e lehetőség egy nagyobb vinyóra? - Természetesen a mai áron értékegyeztetéssel- így a bolti mókus. Gondoltam még nem borítok asztal majd csak 2 hét múlva de, már most felidegesítettek. Egyébként a Regenerátor 16049 BS-t mutat.

-
BBSHING
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni a következő dologban: adott egy Samsung winyó amin egyre szaporodó bad sector hegyek csücsülnek. Futott rajt a hdd regenerátor és a Sentinel is. Ami nekem jelenleg a lényeges, hogy a winyó még garis (jan 31.-ig.) Bementem a boltba ahol a gépet -így a winyót is- vettem és ott azt mondták, hogy van nekik erre a célra olyan programjuk ami kizárja a BS-t ( hm.. hm...), lefuttatják a tesztet és ha nem lehet javítani akkor cserélik.
Kérdem én:
1; ha a BS fizikai jellegű akkor a kizárásnál, javításnál csökken a winyó fizikai (használható) mérete, szvsz. kifejezetten cserelehetséges.
2; ha nincs ugyan ilyen winyójuk akkor igaz e, hogy ugyan abban az árban kell adjanak egy újat mint amennyibe 2 éve került?
Remélem érthető vagyok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest