Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBSHING
csendes tag
Nna tegnap bevittem a vinyómat a boltba. Nagyon kedvesek voltak de, amikor kérdeztem merre hány méter és mi lesz a sorsa akkor előjöttek a farbával, hogy vannak trükkök amikkel ki lehet zárni a BS-eket. Be kell küldeniük a forgalmazóhoz vagy a Samsunghoz mivel már több mint 1 éves és ott majd eldöntik mi legyen vele. Kérdeztem csere esetén van -e lehetőség egy nagyobb vinyóra? - Természetesen a mai áron értékegyeztetéssel- így a bolti mókus. Gondoltam még nem borítok asztal majd csak 2 hét múlva de, már most felidegesítettek. Egyébként a Regenerátor 16049 BS-t mutat.
-
BBSHING
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni a következő dologban: adott egy Samsung winyó amin egyre szaporodó bad sector hegyek csücsülnek. Futott rajt a hdd regenerátor és a Sentinel is. Ami nekem jelenleg a lényeges, hogy a winyó még garis (jan 31.-ig.) Bementem a boltba ahol a gépet -így a winyót is- vettem és ott azt mondták, hogy van nekik erre a célra olyan programjuk ami kizárja a BS-t ( hm.. hm...), lefuttatják a tesztet és ha nem lehet javítani akkor cserélik.
Kérdem én:
1; ha a BS fizikai jellegű akkor a kizárásnál, javításnál csökken a winyó fizikai (használható) mérete, szvsz. kifejezetten cserelehetséges.
2; ha nincs ugyan ilyen winyójuk akkor igaz e, hogy ugyan abban az árban kell adjanak egy újat mint amennyibe 2 éve került?
Remélem érthető vagyok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest