- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mammer2
csendes tag
EZ EGY RAKÁS SZAR EZ A PROGRAM!!!!
ÉN 90%-OS KONDÍCIÓJÚ WINYÓN FUTTATTAM AMI 17 GYENGE SZEKTORT ÍRT, ÉS SEMMI MÁST.
VÉGIG SOSEM FUTOTT A TETVES PROGRAM, MERT 24 ÓRA MŰKÖDÉS UTÁN IS MINDÖSSZE 3%-NÁL VOLT.PÁRSZOR PRÓBÁLGATTAM, MAJD AMIKOR VISSZA TETTEM A WINYOT HOGY MEGNÉZZEM A HD SENTINELLEL, AZ FOGADOTT HOGY 0%!!! A KONDÍCIÓ, A TELJESÍTMÉNY AZ MARADT UGYANÚGY 100%.
TEHÁT SZÓ SZERINT HALÁLBA KÜLDTE A WINYÓMAT!!!!
ENNYIT ERRŐL A JÓ PROGRAMRÓL............ -
mammer2
csendes tag
Hali!
Most használom először a hdd regenerator-t 1.7.
320gb-os wd winyoról van szó, amire a hdd sentinel 17 gyenge szektort írt, és 90%-os kondíciót.
Na most megcsináltam az indító lemezt/cd/ a progival, kiírta, elindul frankón.
De viszont az 1-es programot választom benne, elindul, és 3 óra alatt ért el 3%-ig, ez alatt talált és javított is 240 bad szektort./állítólag/ a sentinel nem is írt bad sektort csak gyengét, abból is csak 17 et....nem ám a winyo 3%-ánál legyen 240....
Majd hagytam reggelig futni, de reggelre már valami sata hibákat írt ki,hogy a hdd is not ready stb..
Aztán megint ujra indítottam a progit, és most is ugyan úgy talál már a legelején bad sektorokat, amiket már elvileg kijavított ugye az előző futtatás során, és kegyetlen lassú.....
most a 3-as programot választottam, kb megint 3órája megy DE MÉG CSAK 0.22% NÁL VAN!!Normális ez???
Valaki írja meg légyszi!
Kösz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB Gen4 SSD!
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest