Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Nekem egy Samsung-gal volt csak gondom eddig, igaz azzal szívtam hasonló okok miatt rendesen. 80 GB-os első generációs SATA-II-es volt, valami HD80xx. Melegedett és volt pár áthelyezett szektor is rajta. Nem cserélték, mert a bolt szerint lefutott a Samsung teszprogi és úgy jó volt. A melegedés azt jelentette, hogy nem igen járt 50° alatt. Aztán hagytam az egyik gépben üresen, menjen csak a halálába. Egyszercsak nem indult a gép, aztán ha elindult, mindjárt megfagyott, ha meg akartam nyitni a winyót. Kélyes vigyor és már vittem is tesztre. Másnap cserélték, de már 160-ast kértem helyette, ami HD161HJ névre hallgat és azóta is hibátlan. Meg a többi Samsungom is hibátlan, soha nem volt velük gondom, ezt az egyet leszámítva. Most van 2 db 160-as, meg 2 db 250-es ée 1 db 320-as. Egyébként én valahogy most a 640-es 1 tányérosig vagyok úgy, hogy azok már tutira kiforrott típusok, nem melegszenek és halkan végzik a dolgukat. Ami nem egy tányéros, az is lehet jó, csak valószínüleg kicsit lassabb, meg hangosabb. Ami meg 640 fölött van, főleg 1 TB fölött, az még némileg gyerekcipőben jár és sok lehet a hibás. Az addig rendben van, hogy ha meghal cserélik, de a sok kellemetlenség nem hiányzik. Meg lehet adatvesztés is. Tavaly már egyik havert lebeszéltem róla és azóta Ő is belátta, hogy jobb így, mert 2 db 500-as WD-t tettem a gépébe. Mennek, mint a szél.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Bluetooth-headsetekről általában
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest