Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Sajnos két dologban is tévedtél, de egyik sem akkora, hogy ne lehetne kijavítani! Vagyis az első az nem nagy gond...
Az első: rossz helyen tetted fel a kérdésedet, de sebaj! Mutatom az egyik legjobb helyet: KLIKK Itt szerintem igen hamar választ fogsz kapni!
A második: Processzort nem csak így kell cserélni, hogy kikapcsolom a gépet, kicserélem a gép legfontosabb alkatrészeinek egyikét és a gép mehet is tovább! Egy ilyen fejlett és drága alkatrész megannyi drivert és egyéb illesztőprogramot igényel, amik a normális működéshez elengedhetetlenek! A régi és az új pedig szinte biztos, hogy nem ugyanazokat használják! Nyilván ez lesz a problémád forrása is! ...de erről majd a linkelt topikban választ kaphatsz!
Remélem, hogy segíthettem?! Sok sikert!
-
ASDer..
csendes tag
Tiszteletem!
Fogalmam sincs, hogy jó helyre írok-e, remélem igen.
A mai napon cseréltem i5 12400f-ről egy i5 13600KF-re.
A 12 genes i5-tel tökéletesen bootolt a gép XMP profillal együtt, viszont mióta bent van az új proci, az istennek se akart elindulni XMP-vel, így ki kellett hogy kapcsoljam.
A2 B2-be vannak a ramok, 2x16Gb Corsair Vengeance RS 3600Mhz CL 18.
Igy alapon 2133 Mhz-en megy, ami egy kalap szar a 3600-hoz képest.
Fogalmam sincs, hogy mi okozza ezt a jelenséget, de roppantúl idegesítő és szeretnék segítséget kérni a probléma megoldásában, mert fogalmam sincs hogy mit is kellene csinálnom.
Beszéltem az amcsi ASUS support egyik emberével, azt mondta hogy a RAM nem támogatott az alaplap által, ami abszolút bullshit, mert akkor az előző procival sem működött volna.(?)Ha rossz helyre írtam a kis mondókám, elnézést érte, szinte ez az első próbálkozásom itt segítséget kérni, tomshardware fórumon szoktam bogarászni ha valami komolyabb tech cuccban elakadnék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Richard
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest