Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ASDer..
csendes tag
Tiszteletem!
Fogalmam sincs, hogy jó helyre írok-e, remélem igen.
A mai napon cseréltem i5 12400f-ről egy i5 13600KF-re.
A 12 genes i5-tel tökéletesen bootolt a gép XMP profillal együtt, viszont mióta bent van az új proci, az istennek se akart elindulni XMP-vel, így ki kellett hogy kapcsoljam.
A2 B2-be vannak a ramok, 2x16Gb Corsair Vengeance RS 3600Mhz CL 18.
Igy alapon 2133 Mhz-en megy, ami egy kalap szar a 3600-hoz képest.
Fogalmam sincs, hogy mi okozza ezt a jelenséget, de roppantúl idegesítő és szeretnék segítséget kérni a probléma megoldásában, mert fogalmam sincs hogy mit is kellene csinálnom.
Beszéltem az amcsi ASUS support egyik emberével, azt mondta hogy a RAM nem támogatott az alaplap által, ami abszolút bullshit, mert akkor az előző procival sem működött volna.(?)Ha rossz helyre írtam a kis mondókám, elnézést érte, szinte ez az első próbálkozásom itt segítséget kérni, tomshardware fórumon szoktam bogarászni ha valami komolyabb tech cuccban elakadnék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Richard
Aktív témák
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest