Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
B1T3
addikt
A nap viszonylag jól indult, 4 lyukas órával nem panaszkodhatnék, de összességében nem olyan jó ez, mert reggel 5-kor keltem, tehát innentől kezdve készülődtem stb., és akármennyire is "szabad" az a 4 lyukas óra, ugyebár az iskola „falai” és keretei között kell azt a bizonyos szabad(?)időt eltöltenem. Magyarán szólva egész nap ott rohadok, és majd' este 6-kor érek haza. Persze így megy ez minden nap, és holtfáradtan legyen erőm, ill. kedvem tanulni… Itthon már nincs ilyen bőven kötetlenség: eleve kemény az iskola, tehát sokat kell(ene) tanulni, ráadásul az imént említett korán kelés miatt ugyanilyen hozzáállással kellene az alvás időpontját magamnak meghatározni. Egyébként ez sajnos nem mindig (sőt ritkán) sikerül, így jön ismét a szituáció, hogy hatványozottan kimerült vagyok, bepótolni nehéz az alvást, mert nincs mikor…
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Revolut
- Gumi és felni topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest